به گزارش پایگاه 598، به نقل از میزان، سردار وحید مجید در جمع خبرنگاران، گفت: کودکان سایبری مورد توجه پلیس فتا هستند، بعد از ورود کرونا دغدغه ما این بود تا کودکان و خانوادهها از یکسری تواناییها برای ورود به فضای سایبری بهرهمند شوند.
وی افزود: در سال ۹۹ پلتفرم شاد در این رابطه با هدف توجه سازی جامعه از ورود کودکان به فضای سایبر برای آشنایی از تهدیدات و خطرات فضای مجازی، ایجاد شد.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کشور گفت: در سال ۱۴۰۰ این پویش پیگیری شد، در حوزه تولید محتوا بالغ بر ۵۰۰ مورد تولید داشتیم، بالغ بر ۳۴ سازمان و نهاد از این پویش حمایت کردند.
وی افزود: در فضای مجازی یک میلیون شغل داریم که همگی را تقسیم بندی میکنیم، یکسری مشاغل در پلتفرمهای خارجی مشغول هستند، یکسری دیگر نیز دارای مجوزهای فعالیت در فضای مجازی هستند که باید قوانین را رعایت کنند.
سردار مجید تصریح کرد: بیش از ۸۱ هزار کسب و کار دارایای نماد داریم که در حال فعالیت در فضای مجازی هستند.
وی افزود: الگوریتمهای مورد استفاده در بازارهای کسب و کار توسط صاحبان مشاغل باید با پلیس فتا هماهنگ شوند تا کلاهبرداری در فضای کسب و کار از مردم رخ ندهد.
رییس پلیس فتا فرماندهی انتظامی کشور گفت: در سال جاری کشفیات ما در حوزه جرایم ۱۶ درصد، در حوزه دستگیری ۳۰ درصد و در حوزه قدرت کشف جرایم ۹۶ درصد افزایش داشته است.
وی با بیان افزایش ۱۴ درصد وقوع جرم سایبری در سال جاری گفت: ۷۶ درصد دستگیریهای ما آقا و ۲۴ درصد نیز خانم بودند.
سردار مجید با بیان اینکه بیشترین فراوانی جرایم سایبری در استانهای تهران، خراسان جنوبی و شیراز بود، گفت: جزیره کیش و استانهای سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و کهگیلویه و بویر احمد کمترین میزان وقوع جرایم سایبری طی امسال را در کشور داشتند.
وی با بیان اینکه امسال بیشتری افزایش کلاهبرداری را در حوزه خریدهای اینترنتی داشتیم، گفت: درصدد این هستیم تا سامانه جامع پلیس فتا راه اندازی شود، در این سامانه به جای سر شماره الگو و نماد شرکت و اماکن برای هموطنان ارسال شود.