وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۵۰۰۹۳۹
زمان انتشار: ۱۱:۵۳     ۱۷ بهمن ۱۴۰۰
سرمربی تیم ملی فوتبال مصر خواهان اعتراض به حکم محرومیتش شد.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از فارس، کارلوس کی روش بعد از جنجال آفرینی‌اش در بازی نیمه نهایی جام ملت‌های آفریقا میان مصر و کامرون و اعتراض شدیدش به داور از سوی کنفدراسیون فوتبال آفریقا نقره داغ شد.

کی روش سرمربی مصر به دلیل اعتراض به داور دو جلسه محروم شد و 10 هزار دلار نیز جریمه نقدی شد اما مرد پرتغالی از این اقدامش پشیمان نیست.

کی روش در اعتراض به این حکم، گفت: تیم ملی مصر مستحق رسیدن به فینال بود. ما عملکرد خوبی داشتیم و علی رغم انتقادها نتایج رضایت بخشی گرفتیم. کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آفریقا من را محروم و جریمه نقدی کرد. اصلا از اقداماتی که برای دفاع از حق تیمم انجام دادم، پشیمان نیستم.

وی افزود: منتظر این هستم که فدراسیون فوتبال مصر علیه این حکم ظالمانه به کاف شکایت کند تا نتیجه اعتراض خود را بدانیم. البته مهمترین چیز در شرایط کنونی بازی امشب مصر با سنگال در فینال جام ملت های آفریقا است و امیدوارم تیمم با سربلندی قهرمان شود.

دیدار شاگردان کی روش با سنگال امشب ساعت 22:30 به وقت تهران برگزار می شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام