کد خبر: ۴۹۹۲۲۶
زمان انتشار: ۱۲:۳۷     ۱۹ دی ۱۴۰۰
بسیج ملی «تغذیه سالم» از ۱۵ دی در سراسر کشور آغاز شده، این برنامه که تا ۳۰ دی ادامه دارد هرساله با هدف افزایش آگاهی و اطلاع رسانی در خصوص تغذیه سالم برگزار می‌شود.

به گزارش پایگاه 598، به نقل از ایسنا: بسیج ملی «تغذیه سالم» از 15 دی در سراسر کشور آغاز شده، این برنامه که تا 30 دی ادامه دارد هرساله با هدف افزایش آگاهی و اطلاع رسانی در خصوص تغذیه سالم برگزار می شود.

شعار امسال این برنامه "تغذیه، کرونا و واکسیناسیون" است، شعاری که با توجه به استمرار بیماری کرونا در کشور انتخاب شده و هدف از انتخاب آن هوشیارسازی و آگاه سازی مردم نسبت به نقش تغذیه در پیشگیری از کرونا و تاثیر آن بر اثرگذاری هرچه بیشتر و بهتر واکسیناسیون کرونا است.

نیلوفر حیدری کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت استان کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برگزاری هرساله بسیج ملی تغذیه سالم گفت: امسال دوازدهمین دوره این برنامه در کشور در حال برگزاری است.

وی افزود: با توجه به شعار این برنامه که "تغذیه، کرونا و واکسیناسیون" است، در تلاش هستیم امسال اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در زمینه نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به کرونا، تاثیرات مثبت آن در بهبود هرچه سریعتر بیماران مبتلا و نقش آن در اثرگذاری هرچه بیشتر واکسیناسیون کرونا داشته باشیم.

حیدری گفت: در شرایط شیوع کرونا، برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری نیاز است افراد در کنار رعایت پروتکل های بهداشتی، از تغذیه سالم و درستی جهت افزایش توان دفاعی بدن برخوردار باشند.

این کارشناس تغذیه، تعادل و تنوع در برنامه غذایی را یک اصل مهم و ضروری جهت داشتن سیستم ایمنی قوی عنوان کرد و افزود: افراد باید تمام گروه های هرم غذایی از جمله سبزیجات، لبنیات، چربی ها و ... را در برنامه غذایی روزانه خود داشته و از هرکدام به میزان مناسب استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: هرگونه افراد و تفریط در مصرف هرماده غذایی می تواند برای سلامت بدن آسیب رسان باشد.

حیدری بر مصرف روزانه میوه و سبزیجات هر فصل در همان فصل تاکید کرد و افزود: میوه های هرفصل مواد مورد نیاز بدن را برای همان شرایط آب و هوایی در خود دارند و توصیه می شود در برنامه غذایی روزانه حتما مصرف شوند.

این کارشناس تغذیه بر مصرف مناسبت منابع پروتئینی در برنامه غذایی روزانه جهت افزایش توان سیستم ایمنی بدن تاکید کرد و افزود: مهم ترین منابع پروتئین گوشت، تخم مرغ و حبوبات هستند که باید در برنامه غذایی روزانه مورد استفاده قرار گیرند.

حیدری بر مصرف مناسب مایعات جهت بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن هم تاکید کرد و افزود: هر فرد باید روزانه شش تا هشت لیوان آب مصرف کند.

این کارشناس تغذیه خاطرنشان کرد: منظور از آب تنها آب به تنهایی نیست و آب موجود در مواد غذایی، میوه و سبزیجات، آبمیوه های طبیعی و ... را هم شامل می شود.

حیدری نسبت به مصرف بسیار مواد شیرین در برنامه غذایی هشدار داد و افزود: مواد شیرین موجب اختلال در عملکرد سیستم ایمنی بدن می شود و توصیه می شود مصرف این مواد به حداقل ممکن برسد.

وی افزود: همچنین مصرف انواع روغن و چربی هم باید تا حد امکان کاهش یافته و از روغن های گیاهی به جای روغن جامد و نیمه جامد استفاده شود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها