
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش پایگاه 598، به نقل از مهر، احمد مومنیراد سخنگوی هیات منصفه جرایم سیاسی و مطبوعاتی در رابطه با جزئیات دادگاه مطبوعات روز گذشته، گفت: روز دوشنبه ۲۹ اذرماه، در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی محمدی کشکولی دو پرونده مطبوعاتی مورد رسیدگی قرار گرفت.
سخنگوی هیات منصفه جرایم سیاسی و مطبوعاتی افزود: در پرونده اول، مدیرمسئول سایت «تابناک» متهم به نشر اکاذیب به قصد اضرار بهغیر بود که هیات منصفه با اکثریت آراء، متهم را مجرم و نیز با اکثریت آراء وی را مستحق تخفیف دانست.
مومنی راد ادامه داد: در پرونده دوم، خبرنگار سایت «تابناک» متهم به توهین و نشر اکاذیب به قصد اضرار بهغیر بود که با اکثریت آراء هیات منصفه متهم را در اتهامات فوقالذکر مجرم و همچنین با اکثریت آراء وی را در این دو اتهام مستحق تخفیف دانست.