به گزارش پایگاه 598، محققان چینی زندگیِ ۵۰۰۰۰۰ بریتانیایی را به مدت ۱ دهه دنبال کردند. از داوطلبانی که در این مطالعه شرکت کرده بودند، درخواست شده بود تا عادت نوشیدنیهای گرم خودشان را در ابتدای شروع پژوهش گزارش دهند.
محققان نتیجهگیری کردند که مشارکتکنندگانی که روزانه ۲ فنجان چای و ۲ فنجای قهوه نوشیده بودند، یکسوم کمتر از دیگران دچار سکته مغزی شده بودند و احتمال فراموشی گرفتن نیز تا ۲۸درصد در آنها کمتر گزارش شده بود.
اما تیم، به هدایتِ دکتر یوآن ژنگ، قبول دارد که این یافتهها ممکن است کاملاً تصادفی باشد و تأکید میکند که این ارتباط ممکن است به انواعی از نوشیدنیهای گرم مرتبط باشد.
دکتر شارلوت میلز، متخصص علوم تغذیه از دانشگاهِ رِدینگ، میگوید: «ممکن است سایر عوامل نیز در این میان نقش داشته باشند.»، اما او میگوید این یافتهها «همراستا» با سایر مطالعاتی هستند که درباره فواید مصرف قهوه و چای تحقیق کردهاند.