گسترش دامداری، بهویژه پرورش گاو، با افزایش گاز متان در اتمسفر رابطه مستقیم دارد؛ گازی که نقش مخرب زیادی در گرمایش زمین ایفا میکند. همه این موارد باعث شده تعداد زیادی از شرکتهای نوآور، تلاش خود را روی تولید گوشت در محیط آزمایشگاه متمرکز کنند. گوشتِ درونکِشتگاهی یا مصنوعی، با کشت سلولی در محیط کنترلشده، تولید، و نوعی «کشاورزی سلولی» محسوب میشود. این فرآیند ابتدا با نمونهبرداری از ماهیچۀ یک رأس دام آغاز میشود و متخصصان با استفاده از آن به جمعآوری سلولهای بنیادیِ حیوان میپردازند.