وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۹۵۹۴
زمان انتشار: ۲۰:۱۲     ۲۶ فروردين ۱۳۹۱
در واکنش به اقدام برخی از سایت های اینترنتی منتشر شد
روابط عمومی دادستانی تهران روز شنبه با انتشار اطلاعیه ای، درباره اقدام برخی از سایت های اینترنتی در انعکاس ناقص سخنان دادستان تهران توضیحاتی را ارایه کرد.
فارس، بر اساس این اطلاعیه، دادستان تهران در بخشی از سخنان خود که روز شنبه 26 فروردین جاری در مراسم معارفه سرپرست جدید دادسرای ناحیه 31 ایراد شد، گفت: عوامل شکست خورده بدانند که راه فتنه و دشمنی با انقلاب سرانجامی ندارد تمام کسانی که با این انقلاب مقابله کردند سر از نیستی و نابودی دراوردند. این انقلاب شکوهمند روز به روز بالغ تر خواهد شد و کسانی که با این نظام، دشمنی و مقابله کردند، سران فتنه گر، معاند، برانداز، آن ها حسابشان جداست، اما عواملی که در داخل وجود دارند به یاد داشته باشند که پیروزی های چشمگیر در سال 90 یک بار دیگر نشان داد که اگر به دامان ملت و اسلام بازگردند، هنوز دیر نیست. جمهوری اسلامی آنقدر قدرت دارد که از کسانی که اشتباهاتی کردند و ابراز ندامت کردند، بگذرد آن ها را در سایه رافت خودش ببخشد اما حساب متهمان اصلی، عوامل اصلی جریان فتنه، سران انها، سران معاند، براندازان و کسانی که در ان طرف مرزها نشسته اند و برای انقلاب و ایران و اسلام نقشه می کشند، حساب آن ها جداست.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام