به گزارش پایگاه 598، فریدون مجلسی در گفتگو با روزنامه آرمان ملی میگوید: «طرفین خارجی آماده هستند و دائماً پیغام میدهند و منتظر هستند و ایران آماده برجام نیست، چرا که در داخل هماهنگی لازم صورت نگرفته است. این شرایط مخاطراتی نیز دارد که یکی از آنها از دست دادن فرصت است.»
آیا ایران آماده برجام نیست یا طرف غربی حاضر به انجام تعهداتش نیست؟ غربیها همواره دو گزاره را با هم پیش میبرند: خراب کردن توافقنامه در عمل، سخن از آمادگی برای مذاکره و تحسین توافق در سخن. دومی برای فریب افکار عمومی است تا غرب را طرف خوب ماجرا نشان بدهد. اصلاحطلبان حتی از نوع فریدون مجلسی دیپلمات هم همیشه همان افکارعمومی آماده فریب خوردن از غرب هستند!
او در ادامه تأکید میکند که دلیل عدم پیشرفت برجام «حمایت ایران از فلسطین» است: «من شخصاً شانس زیادی نمیبینم چرا که مقامات نظام، منافع فلسطین و حقوق پایمال شده آنها را به دیگر مسائل ترجیح میدهند» و بعد اذعان میکند: «مسئله برجام همیشه مسئله فلسطین و اسرائیل بوده است، یعنی برجام تنها برای دفاع از موجودیت رژیم صهیونیستی تنظیم شد تا ایران بمب اتمی نسازد و نتواند اسرائیل را که قول نابودی آن را داده است با بمب اتمی تهدید و نابود کند.»
این در حالی است که ایران بمب اتمی ندارد و نمیخواهد بسازد و بارها هم این موضوع راستی آزمایی شده است. حال ایران باید رفتارش را تغییر دهد یا غرب؟
مجلسی در اظهاراتی عجیب سپس خواهان اعزام مقامات نظامی به عنوان مذاکره میشود: «بهتر است مستقیماً با مقامات نظامی و شورای امنیت عالی مذاکره انجام شود، چرا که در غیر این صورت وزارت خارجه مجبور خواهد بود موارد جدید مختلف را دائماً در تماس با تهران گزارش کند تا تصمیمگیری شود که چه باید بکند که این شرایط درست و راهگشا نیست. باید مقامات اصلی و مخالف برجام به میز مذاکرات بروند، یا مخالفت خود را قطعی کنند و یا شرایط جدید را بپذیرند و در نهایت بین جنگ و صلح یکی را انتخاب کنند. فکر میکنم تنها مقامات ارزشی و میدانی هستند که باید خود مستقیماً به مذاکرات بروند. این از عهده وزارت امور خارجه ساخته نیست.»
او اشاره به دوقطبی ساختگی میدان- دیپلماسی که توسط ظریف در آن فایل صوتی کذایی بیان شد، دارد. در حالی که همفکران فریدون مجلسی هشت سال سکان مذاکرات کشور را در دست داشتند و دیدیم که مذاکراتشان چه آوردههایی برای ملت ایران داشت.
نکته مهم این است که آنها برای صلح و مذاکره رفتند و نرخ دلار را ۱۰ برابر کردند! در واقع آنان مرد جنگ که بماند، مرد مذاکره هم نبودند! مگر رآکتور اراک را بتن نریختید و غنیسازی ۲۰ درصد را متوقف نکردید؛ نتیجهاش چه شد؟ هشت سال فرصت سوزی را گردن دیگران انداختن، سطح بالایی از مسئولیت گریزی و فرافکنی است که توانایی آن فقط در اصلاحطلبان موجود است!
نیروهای نظامی باید میدان را کنترل میکردند تا کسی که دیپلماسی را در دست دارد، سر میز مذاکره احساس ضعف نکند؛ میدان به نابودی دولت داعش رسید و دیپلماسی به تورم، تحریم و تهدید؛ خودتان قضاوت کنید چه کسی بد عمل کرد!
منبع: روزنامه جوان