کد خبر: ۴۸۸۹۱۲
زمان انتشار: ۱۲:۵۳     ۱۸ تير ۱۴۰۰
عضو هیات علمی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: توسعه نیافتن نیروگاهها در کشور در دولت روحانی نه تنها منجر به نارضایتی اجتماعی بلکه منجر به تهدیدهای اقتصادی شده است.

به گزارش پایگاه 598، علیرضا دنه دزفولی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، اظهار داشت: کشور ایران دارای منابع متنوع انرژی سطح الارضی و تحت الارضی است. نیروگاهها می توانند انرژی موجود در هر یک از این منابع را به انرژی الکتریکی تبدیل کنند. 

وی افزود: براساس پایش منابع انرژی در جغرافیای سرزمینی بهتر است که از انواع مختلف نیروگاهها مانند نیروگاههای بخار، گازی، زمین گرمایی، برقآبی، بیومس، امواج، باد و فوتوولتاییک استفاده کرد. 

این متخصص حوزه نیروگاه بیان داشت: توسعه هر چه بیشتر نیروگاهها می تواند منجر به افزایش تولید برق پایدار و نهایتا رشد سطح رفاه ملی و فرصتی برای درآمدزایی بین المللی شود.

وی با انتقاد از اهتمام نداشتن دولت روحانی در توسعه نیروگاهها در کشور بیان داشت: عدم توسعه نیروگاهها در کشور نه تنها منجر به نارضایتی اجتماعی بلکه منجر به تهدیدهای اقتصادی شده است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید چمران اهواز تصریح کرد:  بنابراین افزایش تولید برق از یک سو می تواند به حفظ امنیت ملی کمک کند و از سوی دیگر به ارتقای جایگاه ژئوپلتیک کشور در منطقه منتج شود.

وی گفت: صنعت نیروگاه و ارتقا این صنعت در طی سالها به بهانه تعهد به پیمان‌های غربی، مغفول مانده است. سرمایه‌گذاری در این صنعت اگر در 8سال گذشته به شکل منطقی صورت می‌گرفت امروز کشور با این حجم خاموشی روبرو نبود.

دنه دزفولی بیان داشت: در زمینه حمایت از بخش خصوصی و قیمت گذاری برق نیاز به سیاست گزاری دقیق هستیم و اگر فضا برای ورود بخش خصوصی آماده شود، زمینه جهش تولید فراهم می‌شود.

وی به مسأله رمز ارزها نیز اشاره و گفت: امروز بخش زیادی از برق کشور به شکل غیرمجاز مصرف می شود که نیاز به مقابله با این معضل هستیم.

این استاد دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: رهبری انقلاب بیش از 15سال پیش به تولید برق از محل صنعت انرژی هسته ای تأکید کردند که اگر در 8سال گذشته این صنعت جدی گرفته می‌شد و تعطیل نمی شد برق هسته ای که انرژی سالمی است وارد شبکه می‌شد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها