به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، عبدالرضا مصری در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، با بیان اینکه همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند دشمنان از همه امکانات خود استفاده میکنند تا انتخابات مایه سرشکستگی ملت شود و برخی هم در داخل دانسته یا ندانسته حرف بدخواهان را ادامه میدهند اظهار داشت: مردم در انتخابات بهدنبال فردی هستند که دارای مدیریت و اراده قوی و کارآمدی بالا برای حل مشکلات کشور باشد.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئله فوری و اصلی کشور، اقتصاد است و نامزدها باید برنامهها و راهحلهای خود برای مشکلات اقتصادی را به مردم ارائه و آنها را قانع کنند که توانایی حل مشکلات اقتصادی را دارند گفت: تنها فرصت مردم برای تغییر در شاکله قوه مجریه و مجلس، انتخابات است و اگر کسی در انتخابات شرکت نکند، تنها فرصت خود برای تغییر را از دست میدهد.
وی با اشاره به اینکه متأسفانه در برخی موارد شوی انتخاباتی بهجای تبلیغات انتخاباتی برگزار میشود و افراد بهجای ارائه اهداف و برنامهها، نمادهایی را برای رفع مشکلات معرفی میکنند و تنها با شعارهای خود مردم را گول میزنند عنوان کرد: مردم بهدنبال جنجالهای انتخاباتی نیستند، زیرا اثرات آن را دیدهاند و امروز بهدنبال فردی هستند که توانایی حل مشکلات مردم را دارد.
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اولویت کنونی مسئولان رفع دغدغه معیشتی مردم کوچه و بازار است و اکنون مسائل فضای مجازی و سیاست خارجی دغدغه مردم نیست اضافه کرد: تولید، اشتغال جوانان و معیشت از دغدغههای اصلی مردم هستند که از سوی مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفت و راه برطرف شدن این دغدغهها در اختیار مسئولان قرار دارد.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر بابت پرداختن بیش از حد به سیاست خارجی، دغدغههای مردم از جمله معیشت و اشتغال جوانان فراموش شد و با امید به دریچههایی که هرگز باز نمیشود، تولید کشور دچار مخاطره گردید.
مصری افزود: تمامی مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم بهواسطه عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی برطرف میشود و متأسفانه در دولت کنونی مسئولان برای گشایش در امور اقتصادی چشمانتظار مذاکره با بیگانگان بودند در حالی که دشمنان هرگز بهدنبال گشایش اقتصادی در امور ایران نیستند.
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی با تصریح به اینکه "بهواسطه به وجود آمدن دلالگری در امور کشاورزی بین سیستم توزیع و تولید شکنندگی ایجاد شده است و تا زمانی که بین تولید و میزان مصرف، حلقه دلالان حذف نشود، شاهد مشکلات موجود در حوزه کشاورزی هستیم و کشاورز همواره زیان میبیند" گفت: پیازکاران، گوجهکاران و گندمکاران در این مدت اخیر دچار ضرر شدیدی شدند و قیمت گوجهفرنگی در زمان عرضه آن به بازار و تحویل به کارخانههای فرآوری کاهش مییابد، در حالی که گوجهکاران نمیتوانند محصول خود را در انبار نگه دارند.
وی با اشاره به اینکه باوجود اختصاص ارز 4200تومانی به واردات نهادههای دامی و زمین خوردن کشاورزان داخلی بهدلیل عدم عرضه صحیح نهادهها، کشاورزان با توجه به کمبود نهاده در بازار، محصول گندم تولیدی خود را در اختیار دامداران قرار دادند عنوان کرد: مجلس در سال جاری بخش خصوصی را وارد عرصه تعیین قیمت خرید تضمینی کرد تا تنها مسئولان در این زمینه تصمیمساز نباشند و این تصمیم موجب افزایش یکهزارتومانی قیمت گندم شد، هرچند که از نظر ما کافی نیست.
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید به اینکه دولت آینده باید اتکا و اعتماد به جوانان انقلابی داشته باشد و به اشتغالزایی جوانان و تقویت توان داخلی تکیه شود عنوان کرد: اگر 50 درصد از اعتبار اختصاصی به مافیای واردات، به اشتغالزایی تخصیص یابد، سالانه حدود 200 تا 300 هزار فرصت شغلی علاوه بر ظرفیتهای موجود ایجاد میشود.
وی افزود: وقتی کالایی را از کشوری وارد میکنیم چرخههای واحدهای تولیدی کشور صادرکننده میچرخد و همه چرخههای تولیدی کشور ما از حرکت باز میایستد و کالای واردشده در دست دلالان قرار میگیرد که هیچ زحمتی برای تولید آن کالا نکشیدهاند و امروز دلالان بسیار بیشتر از تولیدکنندگان سود میبرند.