کد خبر: ۴۸۴۶۹۹
زمان انتشار: ۱۴:۵۰     ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
یادداشت؛
به واقع معاندان در این دوره نیز با توجه به نزدیک بودن ایام انتخابات ریاست جمهوری بر طبق تجارب قبلی خود تلاش دارند تا از حضور مردم در انتخابات ممانعت بعمل آورند و آنها را مجاب به عدم حضور در انتخابات و دادن رأی کنند. با این حال آنچه در این دوره متفاوت تر از دوره های پیشین در حال انجام می باشد استفاده از ابزارهای نوین در این عرصه از سوی معاندان می باشد.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، انتخابات به عنوان یکی از اصول دمکراتیک همواره مورد توجه نظام اسلامی و مردم بوده است. از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون هر دوره ای از انتخابات که برگزار شده مورد توجه مردم بوده و سطح مشارکت نیز نسبت به دوره قبلی اگر نگوییم بیشتر نبوده، کمترهم نبوده است. در واقع انتخابات و حق تعیین سرنوشت در ایران به عنوان یکی از ارکان های مردم سالاری دینی از جمله مواردی که در طول چهار دهه گذشته، بدون هرگونه محدودیت و خللی برگزار شده است و مردم نیز با حضور فعال در انتخابات به آن رنگی دینی ملی بخشیده اند.

نکته مهم در این باره تلاش معاندان در طول این سال ها برای کم رنگ کردن مشارکت و به حداقل رساندن آن در انتخابات بوده است. در واقع معاندان نظام اسلامی در طول این سال ها با طرح موضوعات سیاسی اقتصادی و ... تلاش کرده اند تا ضمن اغواسازی جامعه و بدبین کردن آنها نسبت حاکمیت و نظام سیاسی، با فریب افکار عمومی میزان مشارکت در انتخابات را به حداقل برسانند. این رویه سنتی معاندان در این دوره نیز با قوت خود پا برجاست و توان بیشتری در حال انجام است.

به واقع معاندان در این دوره نیز با توجه به نزدیک بودن ایام انتخابات ریاست جمهوری بر طبق تجارب قبلی خود تلاش دارند تا از حضور مردم در انتخابات ممانعت بعمل آورند و آنها را مجاب به عدم حضور در انتخابات و دادن رأی کنند. با این حال آنچه در این دوره متفاوت تر از دوره های پیشین در حال انجام می باشد استفاده از ابزارهای نوین در این عرصه از سوی معاندان می باشد. بطوریکه جریان معاند و سواره نظام آن در داخل تلاش دارند با القاء حس دلسردی مردم از نظام و بی تفاوتی آنها به انتخابات آتی ریاست جمهوری، ضمن طبقه بندی از عوامل اولویت دار مردم، حضور در انتخابات را به یک موضوعات بی اهمیت و فاقد اولویت برای مردم تبدیل کنند. در واقع معاندان با خلق این موضوع از زبان مردم تلاش می کنند آنها را به ایده و دیدگاه مردم در ایام باقی مانده تا انتخابات تبدیل کنند.

قابل توجه است که جریان معاند با طرح مشکلات اقتصادی به عنوان یک عامل مهم در بی اهمیت نشان دادن انتخابات برای مردم، از اتصال و پیوند این موضوع به عرصه سیاست و ناامیدی مردم از جریان های سیاسی حاکم و داعیه دار قدرت سخن می گویند. به عبارت بهتر معاندان با همپوشی نابه سامانی های موجود در عرصه اقتصاد به سیاست، ضمن القاء شکاف میان مردم و ساختار سیاسی تلاش دارد تا فضای اجتماعی در کشور را به سمت مخالفت سیاسی مردم با حاکمیت سوق داده و مدیریت کنند.

واقعیت این است که جریانات معاند نظام در این دوره با توجه به شرایط موجود از ناحیه فشارهای اقتصادی و سوء مدیریت های دستگاه های دولتی نسبت به برقراری ارتباط با مردم و شنیدن سخنان و مشکلات مردم، درصدد هستند با شانتاژ تبلیغاتی و سم پاشی های هدفدار، مردم را در مقابل نظام سیاسی قرار دهد. از این رو با برجسته کردن آنچه مردم در شرایط فعلی با آنها روبرو هستند اهداف بعدی را دنبال می کنند. به عبارت بهتر برنامه معاندان در این باره این است تا با سوء استفاده از شرایط موجود، مردم را به مهره هایی در صفحه شطرنج خود تبدیل کنند. از این رو ضمن هدف قرار دادن نظام سیاسی و ماهیت آن، تلاش دارند توپ را در زمین نظام اسلامی بیاندازند و مردم و نظام را به عنوان دوگانه متضاد روبروی هم قرار دهند.

بنابراین آنچه در این باره باید بوسیله دستگاه های مربوطه و ذیربط به انجام برسد مقابله با اهداف و برنامه های دشمن و خنثی سازی آن از یکسو، و ورود فعال و امید بخش به عرصه مذکور از سوی دیگر است. بطوریکه با اتخاذ راهبردهای جذب حداکثری، ضمن پاسخ گویی به مطالبات عمومی، بسترهای جذب مخالفان عمومی به شرایط موجود را نیز فراهم کنند و از تمام ابزاری که در این باره می تواند موفقیت زا باشد بهره بگیرند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها