به گزارش 598 به نقل از فارس، علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی دولت با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه لزوم هماهنگی، همدلی و انسجام مسئولان به ویژه دولت و مجلس برای حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی اظهار داشت: راهکار اصلی تحقق شعار سال 91 انسجام و وحدت مسئولان است؛ مقام معظم رهبری هم بارها و به ویژه در صحبتهای اخیرشان بر روی همدلی، وحدت، انسجام و هماهنگی مسئولان به ویژه مجلس و دولت با یکدیگر تاکید کردهاند.
وزیر امور خارجه تصریح کرد: مسئولان باید آگاه باشند که موضعگیریهای آنها موجب تشویش اذهان عمومی نشود زیرا مردم هر قدر در مسئولان کشور انسجام، وحدت و همدلی را مشاهده کنند، با آرامش بیشتری در اداره کشور مشارکت خواهند کرد و هر چه اختلاف بین مسئولان بیشتر باشد، موجب تشویق اذهان عمومی میشود.
وی یادآور شد: مسئولان و به ویژه دولت و مجلس اگر در جهت منافع ملی و مصلحت کشور حرکت کنند و منافع شخصی خود را مقدم بر منافع ملی ندانند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد و میتوان به تحقق کامل حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی و مقابله با تحریمهای دشمنان امیدوار بود.
صالحی در ادامه تاکید کرد: اگر مسئولان بتوانند منیت خود را کنار گذاشته و خواستههای مردم و رضای خداوند را جلوتر از خواستههای شخصی خود در نظر بگیرند، در آن زمان مشکلی برای مقابله با تحریمهای دشمنان و حمایت از تولید و سرمایه ملی نخواهیم داشت.
وزیر امور خارجه تصریح کرد: مشکلات زمانی پیش خواهد آمد که برخی از مسئولان بخواهند یک رقابت غیر منطقی را با یکدیگر داشته باشند؛ خوشبختانه مردم آگاه و هوشیار هستند و تمام مسائل را دقیق رصد میکنند و اگر فردی و شخصیتی درباره موضوعی اظهارنظر کند، میدانند با چه نیت و هدفی این مطلب بیان شده است.
وی در ادامه با تاکید بر این مسئله که مسئولان باید جانب احتیاط را در موضعگیری خود رعایت کنند، افزود: مسئولان باید آگاه باشند که موضعگیریهای آنها موجب تشویش اذهان عمومی نشود زیرا مردم هر قدر در مسئولان کشور انسجام، وحدت و همدلی را مشاهده کنند، با آرامش بیشتری در اداره کشور مشارکت خواهند کرد و هر چه اختلاف بین مسئولان بیشتر باشد، موجب تشویق اذهان عمومی میشود.
صالحی اظهار داشت: همان طور که امام راحل فرمودند ما خادمان مردم هستیم و خادم باید کاری کند که ولی نعمت او راضی باشد نه این که با ایجاد اختلاف مردم را در اضطراب قرار دهیم.