و همین امر موجب شده است که از همان زمانها تا به امروز نتواند با چهره و هویت واقعی خود در عرصه رقابتهای سیاسی میدانداری کند. لذا از همان زمان استراتژی «رحم اجارهای» در دستور کار آقایان قرار گرفت. دولت امروز روحانی استمرار همان استراتژی است البته استحاله طلبان بسیار علاقه دارند تا با نام و توان خود وارد میدان شوند لیکن اوضاع آنقدر برایشان تاریک است که ترجیح میدهند تا با لباس جریان دیگری همچنان حضور خود را استمرار بخشند.
در همین رابطه محمدصادق جوادیحصار، عضو حزب اعتماد ملی (حزب کروبی) که بارها با شبکههای ضدانقلاب نظیر بیبیسی فارسی و ایران اینترنشنال گفتگو کرده است از رحم اجارهای جدیدی نه با نام اعتدال یا اصلاحطلبی مخلوط که با پوسته اصولگرایان به زعم خود معتدل پا به میدان گذاشته و جایگرین روحانی برای دوره بعد را افرادی از اردوگاه رقیب معرفی میکند. وی در پاسخ به سؤالات روزنامه آرمان بهترین راه چهار سال بعد را تشکیل یک دولت اعتدالی نظیر دولت روحانی با ریاست جمهوری افرادی نظیر لاریجانی یا علی مطهری عنوان کرده است
جوادی حصار بهخوبی میداند که اوضاع آنقدر برای اصلاحطلبان خراب و برچسب ناکارآمدی در اداره امور به پیشانیشان خورده است که حتی رحم اجارهای به معنایی که در دو دوره روحانی از مواهب قدرت و مکنت آن بهرهها برده بودند امکانپذیر نباشد لذا در ذیل بکار بردن واژه مشورت با دومین اعتراف بعد از مشورت دادن، به بیکفایتی جریان اصلاحات نیز اشاره میکند و با نام چرخه معیوب بر آن صحه میگذارد و حتی در لایههای پنهان سخنان خود به معیوب بودن چرخه در مجلس دهم و دولت اعتدال اشاره میکند/ اینگونه:
در شرایط کنونی جریان اصلاحات یک رسالت تعیینکننده دارد. اصلاحطلبان در شرایط کنونی باید این پیام را به مخاطبان خود برساند که لزومی ندارد این جریان حتماً در قدرت حضور داشته باشد. در چنین شرایطی اصلاحطلبان میتوانند به حاکمیت مشورت بدهند... در صورتی که عدهای خود را ملزم به تعهدات ملی خود بدانند. با این وجود اگر اصلاحطلبان قصد داشته باشند مانند گذشته تلاش کنند در قدرت حضور داشته باشند ادامه چرخه معیوبی خواهد بود که از گذشته تا امروز وجود دارد... در این وضعیت عدهای در دولت و عده دیگری در مجلس مرتب چوب لای چرخ گفتوگوهای برجامی میگذارند تا در نهایت توفیقی به دست نیاید. به همین دلیل این چرخه معیوب ادامه پیدا خواهد کرد. در نتیجه بهترین راه این است که دولتی از جنس اعتدالی آقای روحانی یا حتی راست میانه مانند امثال علی لاریجانی و علی مطهری در دولت آینده نقشآفرینی کنند و اجازه ندهند کشور بیش از این دچار تنگناهای اقتصادی شود.
*سخنان جواد حصاری آنقدر واضح و روشن است که نوشتار را از هرگونه نتیجهگیری نهایی بینیاز میسازد اما به یاد داشته باشیم که سه عامل:
. شرایط سیاسی حاکم بر اردوگاه اصلاحات نظیر عدم تمایل برخی افراد سرشناس برای کاندیداتوری به دلیل کاهش شدید پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان.
. رد صلاحیت قطعی برخی چهرهها.
. بیرغبتی مردم به گروهی دیگر از شخصیتهای اصلاحطلب، باعث شده تا نظریه ائتلاف در جریان اصلاحات قوت بیشتری بگیرد تا جایی که این موضوع در سطح رسانههای این جریان نیز در حال شنیده شدن است و باید مواظب بود غربگرایان منفعل بازهم با پروپاگندای رسانهای دوباره برای ما در خیابانها دیوارکشی نکنند و در باغ سبز نشانمان ندهند.