وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۴۸۰۹۷۶
زمان انتشار: ۱۲:۱۷     ۰۲ آذر ۱۳۹۹
دونالد ترامپ رئیس جمهوری مستقر در کاخ سفید در واکنش به انتشار خبری از سوی نشریه پولیتیکو در مورد درخواست یک مقام ارشد جمهوریخواه از ترامپ برای قبول نتیجه انتخابات، گفت که نمی‌توان نتایج یک انتخابات با صدها هزار رای تقلبی را پذیرفت.
به گزارش پایگاه 598، به نقل از ایرنا، وی ساعتی پیش در صفحه توئیتر ضمن اعلام این موضوع، با اشاره به دستور اخیر برای بازگرداندن نیروهای آمریکایی به کشور اضافه کرد: شما ناراحت هستید که من درحال بازگرداندن نیروها به خانه هستم.

ترامپ در ادامه پیام‌های توئیتری خود نوشت که صدها هزار رای وجود داشت که ناظران رای گیری جمهوریخواه اجازه نظارت بر آنها را پیدا نکردند و حتی اجازه دسترسی به اتاق شمارش آرا را نداشتند.

رئیس جمهور فعلی آمریکا این وضعیت را به وجود صندوق‌های رای گیری تقلبی و رای دادن از سوی مردم مرده تشبیه کرد.

ترامپ همچنین با عصبانیت از اقدام جو بایدن رئیس جمهوری منتخب آمریکا برای تشکیل دولت خود، نوشت: چرا بایدن اینقدر سریع کابینه تشکیل می‌دهد در حالیکه تحقیقات من نشان داده که صدها هزار رای تقلبی وجود دارد که بسیار بیشتر از مقدار کافی برای پیروزی در انتخابات است؟

ادعای ترامپ در حالی مطرح می‌شود که رسانه‌ها از فاصله ۶ میلیون رای بین بایدن و ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا خبر داده‌اند.

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد که دادگاه‌ها و قوه مققنه شجاعت انجام اقدام لازم برای حفظ امانت در انتخابات و خود ایالات متحده آمریکا را دارد. "دنیا در حال نظاره است.”

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام