زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۴۸۰۹۲۹
زمان انتشار: ۱۸:۴۷     ۳۰ آبان ۱۳۹۹
شرکت زیست فناوری بیوکارد روسیه از تولید یک میلیون دوز واکسن اسپوتنیک – وی تا ماه دسامبر و تحویل آن برای مقابله با ویروس کرونا خبر داده است.
به گزارش پایگاه 598، مهر به نقل از خبرگزاری تاس: به گفته دیمیتری موروزوف مدیر شرکت بیوکارد این شرکت تعهد کرده که تا یک ماه آینده یک میلیون دوز از واکسن ضدکرونای اسپوتنیک – وی را آماده کرده و تحویل دهد.

این شرکت در شهریور ماه قراردادی را برای تولید این واکسن با یک مرکز تحقیقاتی دیگر در روسیه به نام ان اف گاملایی منعقد کرده بود.

تولید یک میلیون واکسن کرونای روسی تا دی‌ماه

ملیلا بوینویچ نماینده سازمان بهداشت جهانی در روسیه نیز تأیید کرده که شرکت بیوکارد برای دریافت تاییدیه و مجوز تولید و توزیع این واکسن درخواستی را ارائه کرده است. این درخواست در ۱۱ آگوست ثبت شده تا از این طریق مبارزه با شیوع ویروس کرونا سرعت بیشتری بگیرد. به گفته وی قرار است فرایند بررسی و تأیید این واکسن به سرعت انجام شود.

این واکسن علاوه بر افراد عادی بر روی افراد ۶۵ سال به بالا نیز با موفقیت آزمایش شده، اما شرکت سازنده از تزریق آن به کودکان و زنان حامله خودداری کرده و این کار را تأیید نکرده است. در روسیه حدود ۲ میلیون نفر مبتلا به ویروس کرونا وجود دارد و حدود ۳۵ هزار نفر در این کشور به علت ابتلاء به بیماری یادشده فوت کرده‌اند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام