به گزارش پایگاه 598، مینو محرز گفت: این آمار نتیجه گرفتاری تعداد بیشتری به بیماری است، بعد از ۹ ماه کار، تعداد زیادی از بیماران سرپایی میشوند، و آنهایی که واقعا بدحال هستند بستری میشوند. وقتی تعداد بدحالها افزایش پیدا کند، قطعا تعدادی از آنها به آیسییو رفته و میمیرند.
۸۰ درصد با علائم خفیف و بدون علامت مبتلا میشوند، ۲۰درصد بدحال هستند که به بیمارستان میآیند، ۵درصد از اینها به آیسییو میروند و حداقل نصف آنها میمیرند. در این مدت تعداد بیماران مبتلایانی که دیدهام نسبت به قبل نه یک ذره، بلکه به شکل وحشتناکی افزایش پیدا کرده است.
مینو محرز، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا، در این رابطه میگوید: الان بسیاری از مبتلاها افراد سالمند یا درگیر بیماری پیشزمینهای هستند. این هم طبیعی است وقتی خانوادهها گرفتار یک بیماری میشوند، در نتیجه پدربزرگ و مادربزرگها و دیگر افراد سالمند داخل خانواده هم درگیر میشوند. متاسفانه درصد مرگومیر هم بین این افراد بالاست.
او افزود: من شنیدم که دولت گفته بود همه جا باید برای یک هفته تعطیل باشند، اما دیدم مغازهها در خیابانها باز هستند، شاید قرار است بعدا تعطیلی اجرا شود. بالاخره باید چنین اتفاقی رخ بدهد و مدارس، دانشگاهها، رستورانها، مراکز خرید و ... حداقل برای یک هفته تعطیل شوند تا آمار کمی پایین بیاید، چون وضعیت خیلی وحشتناک است و اصلا در بیمارستانها جا نیست.
محرز ادامه داد: واقعا ما پزشکها اذیت شدهایم، ما جسما خسته نیستیم و به این شرایط عادت داریم. روحا خسته شدیم چون تعداد مریضهای بدحال و مرگومیر بیشتر شده است. این شرایط روحی روی جسم هم تاثیر میگذارد، پرسنل یکی از یکی از بین رفتهاند و تعداد کم است.