به گزارش پایگاه 598، خسرو ابراهیمینیا در مورد آخرین وضعیت فعالیت تالارهای پذیرایی گفت: متاسفانه تالارهای پذیرایی بیش از 8 ماه است که به طور کاملا تعطیل و حتی بسیاری از آنها ورشکسته شدهاند. برخی از مشاغل چند روز در هفته فعالیت دارند اما ما 8 ماه تماما تعطیل هستیم و مانند دیگر مشاغل نمیتوانیم درآمدی داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگر جامعه نظرش این است که برای جلوگیری از اپیدمی کرونا تالارها مطلقا تعطیل باشند با استدلال به وجود آمدن اجتماعات، این نکته را باید در نظر داشت که تالارهای پذیرایی متخصص برگزاری مجالس بهداشتی هستند. بنابراین تالار میتواند مدیریت مسائل بهداشتی مانند ضد عفونی، پاکسازی تجهیزات و فاصلهگذاری اجتماعی را داشته باشد به همین جهت امنترین مکان برای برگزاری اجتماعات است.
رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس افزود: متاسفانه تالارهای پذیرایی که امکان رعایت پروتکلهای بهداشتی را دارند و میتوانند با سلامت، تشکیلاتی را در پروسه زمانی درست برگزار کنند از حضورشان جلوگیری شده است. در صورتی که واحدهای صنفی مانند چلوکبابیها، رستورانها، قهوه خانه و سفره خانهها و حتی دفاتر اسناد رسمی در حال فعالیت هستند. البته مراسماتی چون جشن عروسی که در تالارها برگزار نمیشود، اکنون در منازل برگزار میشود.
ابراهیمینیا ادامه داد: اکنون تمامی صنوف مشابه مانند چلوکبابیها و رستورانها در حال فعالیت هستند و در فضای محدود از حداکثر ظرفیت استفاده میکنند. اکنون شرایط وحشتناکی برای ما حاکم است به طوری که 50 درصد این صنف به علت ورشکستگی تغییر کاربری دادهاند و مشکلاتی بسیاری بین مالک و مستاجر نیز به وجود آورده است. معلوم نیست چه کسی پاسخگو خواهد بود. نزدیک به 1000 نفر از کارمندان مرتبط با این صنف در استان تهران بیکار شدهاند؛ در نتیجه فعالیتی به نام تالار پذیرایی وجود ندارد.
* ایلنا