
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
سرهنگ داوود معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا پایتخت در واکنش به انتشار آگهی فروش چاقویی با عنوان «چاقوی محرم» در یک سایت خرید و فروش کالا، اظهار داشت: بلافاصله با رصد اطلاعاتی مأموران پلیس فتا و آگاهی از درج چنین آگهی فروشی، پلیس فتا به این سایت تذکرات لازم را داده و سریعا آگهی مربوطه حذف شد.
رئیس پلیس فتا پایتخت تصریح کرد: بعد از حذف آگهی فروش مربوطه از روی سایت، شناسایی فرد آگهیدهنده در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت و در اسرع وقت وی شناسایی و به پلیس فتا احضار شد.
سرهنگ گودرزی اعلام کرد: در بررسیهای انجام شده مشخص شد که فرد مذکور از روی ناآگاهی اقدام به درج چنین آگهی کرده است.
وی با تأکید بر این مطلب که فرد آگهی دهنده فاقد سابقه کیفری بوده از پیگیری حقوقی و قضایی در پرونده مربوطه خبر داد.
سرهنگ گودرزی خاطرنشان کرد: مأموران پلیس فتا به صورت ۲۴ ساعته فضای مجازی را رصد کرده و با هنجارشکنان و ناامن کنندگان فضای مجازی برخورد خواهند کرد.