کد خبر: ۴۷۵۹۹۴
زمان انتشار: ۰۹:۴۲     ۰۲ شهريور ۱۳۹۹
نایب رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران گفت: به دلیل مشکلات تامین ماده اولیه ۱۰۵ واحد از ۱۳۵ کارخانه (80 درصد) کنسرو تن ماهی کشور تعطیل شده و 20 درصد تولیدی‌ها با یک‌سوم ظرفیت کار می‌کنند.
به گزارش پایگاه 598، مسعود بختیاری درباره وضعیت تولید کنسرو ماهی اظهار کرد: کمبود مواد اولیه باعث شده که از 135 کارخانه صنایع کنسرو 30 کارخانه یعنی 20 درصد فعال باشند که آنها هم با یک‌سوم ظرفیت فعالیت می‌کنند. بیشتر کنسروسازی‌ها در مناطق کمتر برخوردار حضور دارند که از دست رفتن شغل آنها مشکلات زیادی را ایجاد کرده است.

وی افزود: عمده مشکلات صنایع کنسرو ماهی از سال گذشته و با برداشتن ارز 4200 تومانی آغاز شد اما در سال جاری ارز نیمایی هم به واردات این محصول به درستی اختصاص نمی‌یابد و حجم زیادی از ماهی‌های وارداتی در بنادر باقی مانده است.

نایب رئیس سندیکای صنایع کنسرو ایران ادامه داد: کاهش واردات ماهی تن و گرانی کنسرو ماهی باعث کاهش مصرف این محصول در کشور شده است به طوری‌که میزان تولیدی که در سال‌های 93 تا 95 داشتیم 500 تا 600 میلیون قوطی در سال بوده اما پیش‌بینی می‌شود در سال جاری به 200 تا 300 میلیون قطعه کاهش یابد. بختیاری افزود: حدود 80 درصد نیاز کشور به ماهی تن از محل داخلی تامین می‌شود. سازمان شیلات میزان تولید این نوع ماهی را 150 تا 200 هزار تن اعلام کرده اما سندیکا این رقم را 70 هزار تن اعلام می‌کند.

وی با اشاره به افزایش قیمت تمام‌شده کنسرو ماهی تن گفت: با توجه به اینکه قیمت ماهی وارداتی به حدود 45 تا 48 هزار تومان و ماهی داخلی به حدود 35 هزار تومان افزایش یافته قیمت جدید تن ماهی نیز 27 هزار تومان تعیین شده و این قیمت از شنبه بر روی محصولات درج شده است.

نایب رئیس سندیکای صنایع کنسرو در ارتباط با احتمال بالا بودن میزان جیوه در کنسروهای تن کشور تصریح کرد: جیوه در تمام ماهی‌های آب‌های آزاد وجود دارد برای همین منظور بررسی‌هایی بر روی ماهی‌های تن مصرفی در صنایع کشور انجام شد که میزان جیوه باقیمانده در آنها کمتر از استانداردهای جهانی است و دغدغه‌ای در این ارتباط نداریم.

بختیاری گفت: صنعت کنسرو ماهی در تمام دنیا بخش زیادی از فعالیت‌های آن با دست انجام می‌شود تا ماهی‌های سیاه از سفید جدا شود به همین منظور اشتغالزایی بالایی برای کشور ایجاد می‌کند.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها