
وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِاللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَاللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُاللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دلهای شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانههای [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن میسازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشتهى يزدان / با همه مردمان با ايمان
به گزارش 598 و به نقل از مهر، «خوزه ماریا پازوس» سرمربی فعلی تیم ملی فوتسال تایلند که سابقه کار در تیم ازبکستان را هم دارد، در گفتگو با سایت «anfp» به ارزیابی شرایط فوتسال در قاره آسیا پرداخت.
پازوس گفت: دو قدرت بزرگ فوتسال در آسیا، ایران و ژاپن هستند. ایرانی ها امکانات و شرایط لازم را برای رقابت و جنگیدن با تیم های اسپانیا، برزیل و آرژانتین دارند. ژاپنی ها هم نظم دارند و رقابت پذیر هستند.
وی افزود: تایلند، قدرت سوم فوتسال آسیا است زیرا بازیکنان سرعتی و توانمندی دارد که دارای استعداد هستند. ازبکستان بازیکنان قدرتمند و فیزیکی دارد اما از نظر فنی، بدون تکنیک هستند.
سرمربی تیم ملی فوتسال تایلند همچنین درباره آموزش فوتسال در قاره آسیا گفت: فدراسیون های عضو AFC با این نهاد در تعامل و همکاری هستند. در حال حاضر ایران و ژاپن دو کشوری هستند که خودشان آموزش های لازم برای فوتسال را ارائه می کنند ولی سایر کشورها با AFC برای دوره های سطح یک، دو و سه مربیگری توافق و تعامل دارند.