کد خبر: ۴۷۳۴۵۷
زمان انتشار: ۱۳:۳۳     ۲۵ تير ۱۳۹۹
وبگاه «دیفنس نیوز» نوشت:
آتش‌سوزی ناو هواپیمابر «بونام ریچارد»، ضربه بزرگی به نیروی ایالات متحده وارد کرده؛ زیرا تنها 5 فروند از 10 فروند ناو‌های آمریکا، توانایی حمل جنگنده «اف-35 ب» را دارد و در صورت از بین رفتن این ناو، این آمار به 4 فروند کاهش پیدا می‌کند.
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه 598،  منابع خبری آمریکا شامگاه یکشنبه از آتش سوزی در عرشه یک کشتی جنگی آمریکایی در بندر «سن دیه‌گو» در جنوب غربی ایالات متحده خبر داده بودند.

آتش سوزی در ناو جنگی آمریکا که سه روز پیش بر اثر یک انفجار رخ داد، همچنان ادامه دارد و بیش از ۴۰۰ آتش‌نشان هنوز نتوانسته‌اند آن را مهار کنند.

یگان عملیات رسانه‌ای ناوگان اقیانوس آرام آمریکا اعلام کرد در مجموع ۵۹ نفر از نیرو‌های خدماتی، ۳۶ تفنگدار و ۲۳ غیرنظامی به دلیل جراحاتی از جمله سوختگی و استنشاق دود تحت درمان قرار گرفته اند.

وبگاه «دیفنس نیوز» در مصاحبه ای با «جری هنریکس» دریاسالار بازنشسته آمریکایی به مشخصات این ناو و اهمیت آن در ناوگان دریایی آمریکا پرداخته است که در ادامه می آید:

بنا به گفته نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا، ناو جنگی آبی-خاکی «بونام ریچارد» در ماموریت 2 سال پشتیبانی‌‌اش از جنگنده‌های «اف-35 ب» در بندر «سان دیگو» آتش گرفت. این بدین معنی است که ارتش آمریکا توانایی کمتری برای اسقرار جنگنده‌های خود در اقیانوس آرام خواهد داشت.


نیروی دریایی ایالات متحده در سال 2018 , 219 میلیون دلار برای نوسازی این ناو به شرکت‌های «جنرال داینامیک»، «نیشن استیل» و «شیپ بیلدینگ» پرداخت کرد. «بونام ریچارد» یکی از چهار ابر ناو هواپیمابر آبی-خاکی ارتش آمریکا است.

به گفته «جری هنریکس» دریاسالار بازنشسته آمریکایی، آتش‌سوزی ناو هواپیمابر «بونام ریچارد»، ضربه بزرگی به نیروی ایالات متحده وارد کرده؛ زیرا تنها 5 فروند از 10 فروند ناو‌های آمریکا، توانایی حمل جنگنده  «اف-35 ب» را دارد و در صورت از بین رفتن این ناو، این آمار به 4 فروند کاهش پیدا می‌کند.

وی همچنین معتقد است که مدت زمان بالای آتش سوزی، باعث از بین رفتن کامل کشتی شده است.


به گفته متخصصین آمریکایی، ابر ناو هواپیمابر «بونام ریچارد» چه کامل از بین برود و یا خسارت دیده باشد؛ باعث ایجاد تداخل و مشکلاتی برای عملیات‌های نیرو دریایی که میخواستند به صورت مداوم جنگنده‌های «اف _35 ب» را بر فراز اقیانوس آرام به پرواز دربیاورند؛ وارد کرده است.

آقای «مایک پمپئو» در روز دوشنبه (13 ژوئن) به صورت رسمی، ادعاهای مالکیت پکن بر بخش گسترده و قابل توجهی از مناطق آبی و خشکی‌های واقع‌ در دریای جنوبی چین را رد کرد و ممکن است برای دفاع از کشور «ویتنام»، «فیلیپین» و «مالزی»، هرگونه حضور نیروهای چین در این دریا با جنگ پس رانده شود.

ترجمه از: نیما رحیمی
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها