وی با طرح این پرسش که چگونه بدون دادن اعتبار، تامین نیرو، پرداخت حقوق معلم و ساخت مدرسه می توان از آموزش و پرورش انتظار تربیت دانش آموزان را داشت، افزود: دولت تلاش خود را برای ارتقای بودجه این وزارتخانه انجام داده و حال نوبت مجلس است تا با حذف ردیف های اعتباری زائد از بودجه سایر وزارتخانه ها، اعتبارات آموزش و پرورش را افزایش دهد.
نماینده مردم تربت جام در مجلس با بیان اینکه نظارت دقیقی بر مدرس غیردولتی نمی شود، عنوان کرد: در حال حاضر معلمان به صورت قرارداد رسمی، حق التدریسی، نهضتی و سرباز معلم فعالیت می کنند، چگونه می توان انتظار داشت فردی که امنیت شغلی نداشته، بتواند با حداقل امکانات به درستی به وظایف خود عمل کند.
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه دریافتی فردی که دکتری داشته و در آموزش و پرورش فعالیت می کند، 50 درصد هیات علمی های دانشگاه است، حال چگونه این فرد انگیزه لازم برای آموزش به دانش آموزان را داشته باشد، اضافه کرد: اگرچه مجلس دهم برای تعیین تکلیف نیروهای حق التدریسی، پیش دبستانی و... قانون تصویب کرد، اما در حال حاضر با برگزاری آزمونی غیرمنصفانه این افراد از استخدام در وزارت آموزش و پرورش جا مانده اند.
رحیمی جهان آبادی با بیان اینکه بیمه معلمان مناسب نیست، ادامه داد: همه ما مدیون معلمان هستیم و باید خدمات رفاهی و تعاونی مناسبی برای آنها فراهم کنیم.
تسنیم