وی افزود: در عرصه فرهنگ و هنر باید تدابیری اندیشیده میشد که مورد توجه قرار نگرفته و باعث شده که اخلاقگرایی و قانونگرایی سیرِ نزولی داشته باشد و باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جایگاه واقعی خود در جامعه برسد.
نماینده مردم سنقر در مجلس با انتقاد از عدم نظارت کافی بر تولیدات هنری و سینمایی اظهار داشت: متأسفانه برخی از آثار هنری و سینمایی نه تنها فاخر نیستند بلکه مسائل اخلاقی هم در این آثار در نظر گرفته نشده و جای تعجب دارد که این آثار مُهر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را هم دارند.
حجت الاسلام حسینیکیا ضمن انتقاد از عدم تولید محتوای مناسب برای فضای مجازی، بیان داشت:وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در عرصه فرهنگی جا مانده است، در حوزه قرآنی هم کار چشمگیری صورت نگرفته و همچنین لازم است که این وزارتخانه برنامههایی برای ترویج آموزههای قرآنی داشته باشد.
نماینده مردم سنقر با بیان اینکه در عرصه کتابخوانی هنوز به جایگاه واقعی خودمان نرسیدیم؛ چرا نمیتوانیم مردم را به این سمت و سو سوق دهیم، گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید به فریاد کتابداران برسد چرا که بسیاری از آنان وضعیت اعتباری خوبی ندارند و نیازمند حمایت این وزارتخانه هستند.
تسنیم