وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۴۷۰۸۰۸
زمان انتشار: ۱۰:۵۱     ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
مشاور امنیت ملی سابق آمریکا به بهانه مراودات نفتی تهران با کاراکاس به تکرار مواضع خصمانه علیه ایران پرداخت.
به گزارش پایگاه 598، «جان بولتون» مشاور امنیت ملی سابق آمریکا پس از اخراج از کاخ سفید هم از مواضع خصمانه خود علیه ایران دست برنداشته است.

مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در این خصوص ادعا کرد: با سرپیچی از کارزار فشار حداکثری آمریکا، ایران با ارسال ۵ تانکر نفتی بزرگ در حال کمک به ونزوئلا است تا از این طریق کمبود بنزین مادورو (رئیس جمهور قانونی ونزوئلا) را بهبود ببخشد!

«جان بولتون» در ادامه با مداخله در امور داخلی کشورهای مستقل بر خلاف قوانین و کنوانسیون های بین المللی مدعی شد: تلاش ایران در مخالفت با اولویت های آمریکا باید قاطعانه پاسخ داده شود! چین، ایران و ونزوئلا موفق نخواهند شد!

این در حالیست که در مخالفت با مداخله جوئی‌های آمریکا، محمدجواد ظریف وزیر خارجه کشورمان امروز و در حاشیه مراسم بزرگداشت حسین کاظم پور درباره احتمال توقیف نفتکش‌های ایرانی در مسیر ونزوئلا اظهار داشت: تجارت قانونی در دنیا ادامه پیدا می‌کند و آمریکا اجازه ندارد آن را مختل کند. دخالت کشورها در تجارت بین الملل بر اساس سیاست‌های داخلی، خطری جدی است.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام