وی درباره نجات زنان باردار از سیل و انتقال به مناطق امن، گفت: تیم های امدادی هلال احمر زنان باردار در سیل شهرستان های کنارک، میرجاوه، نیکشهر، زاهدان و سیب و سوران را نجات داده و به مناطق امن منتقل کردند. همچنین ۱۰ مصدوم توسط تیم های هلال احمر به بیمارستان منتقل شدند. به علاوه ۲۲ نفر هم از طغیان رودخانه نجات داده شدند که از این تعداد، ۵ نفر در شهرستان سربار، ۴ نفر شهرستان کنارک، ۶ نفر در دلگان و ۷ نفر در چابهار نجات داده شدند. با تلاش تیم های امدادی هلال احمر ۶ روستا هم از جمعیت تخلیه شد.
سلیمی با اشاره به اسکان اضطراری ۲ هزار و ۶۲۷ نفر در استان سیستان و بلوچستان، تاکید کرد: یک هزار و ۲۵۷ امدادگر و نجاتگر در قالب ۲۵۲ تیم عملیاتی در حال امدادرسانی به هموطنان متاثر از سیل و آبگرفتگی در این استان هستند. ۶ فروند بالگرد شامل ۲ فروند بالگرد هلال احمر و ۴ فروند بالگرد نظامی با انجام ۲۷ سورتی پرواز ۹ هزار کیلوگرم اقلام امدادی را به مناطق سیل زده استان منتقل کردند.
وی درباره برپایی اردوگاه اسکان اضطراری در کنارک، فنوج و قصرقند افزود: تاکنون ۵۴۹ دستگاه چادر، ۳ هزار و ۵۴۴ تخته پتو، ۸۶۹ تخته موکت، ۴ هزار و ۸۲۳ کیلوگرم نایلون،۲۲۹ بسته قند و شکر، ۲۷۹ بسته حبوبات،۵۳۰ کیلوگرم برنج، ۱۹۹ شعله والوور، ۲ هزار و ۴۳۸ قوطی کنسرو و یک هزار و ۹۷۹ بسته غذایی میان متاثران توزیع شده است.
به گفته رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، ۱۰ هزار و ۲۰۰ بسته غذایی، ۳ هزار و ۲۰۰ چادر امدادی، ۵ هزار کیلوگرم نایلون پوششی، ۳ هزار و ۲۸۰ تخته پتو، ۷ هزار و ۸۲۰ بسته قند، ۳ هزار بسته غذایی یک ماهه، ۴ هزار و ۸۰۰ قوطی کنسرو، ۱۶ هزار و ۹۱ کیلوگرم حبوبات، یک هزار و ۴۰۰ بسته چای، ۱۳ هزار و ۳۸۷ بسته شکر از استان های معین و سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر به صورت هوایی و زمینی برای توزیع در میان سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان ارسال شده است.
سلیمی با اشاره به مناطق نیازمند به خدمات امدادی در سیل سیستان و بلوچستان به دلیل انسداد مسیرها، گفت: ۲۹۲ روستا در این استان نیازمند به خدمات امدادی است که از این تعداد ۱۲ روستا در خاش در بخش نوک آباد، ایراندگان و مرکزی، ۲۴ روستا در قصرقند در بخش کاجور، ۱۸۴ روستا در سرباز بخش سرباز کلات، پارود، پیشین و مرکزی، ۲۶ روستا در دلگان بخش گنبد و مرکزی، ۳۵ روستا در سراوان بخش جالق، مهرگان و دهستان ناهوک همچنان در محاصره آب بوده و نیازمند به کمک است.
براساس گزارش هواشناسی سامانه بارشی که روز جمعه تا یکشنبه در سیستان و بلوچستان فعال بود بارشهای قابل توجهی به همراه داشت به طوریکه بیشینه بارشها به صورت نقطهای در برخی نقاط خاص در غرب و جنوب غرب این استان به ۲۰۰ میلیمتر رسیده است.
احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان روز دوشنبه هفته جاری گفت: سیلاب در جنوب این استان ارتباط بیشاز ۵۰۰ روستا را قطع کرده بود که با تلاشهای صورت گرفته بخشی از ارتباط برقرار شده ولی حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ روستا همچنان در محاصره سیل هستند.