وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۴۶۲۰۷۶
زمان انتشار: ۱۱:۵۳     ۱۷ مهر ۱۳۹۸
خبر دعوت از جفری ساکس را اول سایت وزارت علوم اعلام کرد. دعوتی که باعث انتقاد برخی از تشکل‌ها و دانشجویان و همین طور برخی از چهره‌های رسانه‌ای و سیاسی شد. منتقدان معترض بودند که چرا از چهره‌های حامی تغییر نظام در ایران باید برای سخنرانی دعوت شود.
به گزارش پایگاه 598، اعتراض دانشجویان ثمر داد و سخنرانی جفری ساکس، اقتصاددان و مشاور و همکار جورج سوروس (پدر انقلاب‌های رنگی) در همایش «اقتصاد جهانی و تحریم‌ها» که قرار بود از چهارشنبه به مدت دو روز در دانشگاه الزهرا برگزار شود، لغو شد.

خبر دعوت از جفری ساکس را اول سایت وزارت علوم اعلام کرد. دعوتی که باعث انتقاد برخی از تشکل‌ها و دانشجویان و همین طور برخی از چهره‌های رسانه‌ای و سیاسی شد. منتقدان معترض بودند که چرا از چهره‌های حامی تغییر نظام در ایران باید برای سخنرانی دعوت شود.

انتقاد به برگزاری این همایش موجب شد تا وزارت علوم جفری ساکس را از لیست سخنرانان این همایش بیرون بکشد و اطلاعیه دوم را با تغییراتی منتشر کند. مسئولان دانشگاه هم به معترضین اطمینان دادند این فرد در همایش حضور نخواهد داشت و ویدئویی هم از او پخش نخواهد شد.

این برنامه توسط وزارت علوم چیده شده و قرار است وزرای علوم و امورخارجه و رئیس کل بانک مرکزی در این برنامه حضور پیدا کنند.

منبع: جوان
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
پر طرفدار ترین ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام