در این گزارش آمده است که به نظر میرسد که بریتانیا از اقدام خود در توقیف نفتکش ایرانی در تنگه جبل طارق پشیمان خواهد شد. دولت لندن که با پیامدهای برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) دست به گریبان است، تحت تاثیر تندروهای کاخ سفید، برای نخستینبار یک کشتی (ایرانی) را توقیف کردند.
این روزنامه آلمانی نوشت: «اما جمهوری اسلامی این اقدام را تحمل نکرد و یک نفتکش را در آبهای ایران در عملیات مشابه، توقیف کرد. به این ترتیب حالا فقط آمریکاییها نیستد که در مرکز توجه سیاستهای ضد ایرانی ترامپ قرار گرفتهاند بلکه انگلیس هم در این دایره قرار گرفته است. از طرفی اسپانیا خود را از این موضوع دور نگه داشته است و در (جلسه) بروکسل در این زمینه سکوت اختیار کرده است. این در حالی است که سرانجام لندن میخواهد مانند دو کشور دیگر اروپایی یعنی آلمان و فرانسه که طرفهای دیگر توافق هستهای (برجام) هستند، در توافق هستهای با ایران بماند و راهبرد فشار حداکثری ترامپ علیه ایران را غلط میداند.»
تسایت نوشت که انگلیس نمیخواهد که جنگی دیگر به رهبری آمریکا در خلیج فارس برگزار شود چرا که همچنان تجربیات ناشی از جنگ عراق به رهبری «جرج دابلیو. بوش» رئیسجمهور وقت آمریکا را کاملا با پوست و استخوان خود حس میکند. ضمن اینکه عملیات توام با خونسردی نظامیان ایران در آخر هفته گذشته بیش از هر چیز نشانگر یک چیز است و آنهم ضعف بریتانیاست که نشان میدهد که نمیتواند از نفتکش خود در تنگه هرمز حفاظت کند و در برابر آنچه نیروهای سپاه پاسداران ایران انجام داده، چیزی بیشتر از کلمات خشن و تهدیدهای توخالی در دست ندارد.