وی با بیان اینکه جابجایی از نقطهای به نقطهای دیگر به وسیله خودرو به این معناست که این وسیله نسبت به دوچرخه سریع تر، ارزانتر و راحتتر است، افزود: در این شرایط از خود میپرسم که چه لزومی دارد ما به دنبال دوچرخه باشیم.
رئیس سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: آنچه باعث میشود به دنبال دوچرخه باشیم، جلوگیری از آلودگی، ترافیک و صدماتی است که به خاطر مصرف سوخت بر سرمایه ملی وارد میشود.
حجت با بیان اینکه کشور ما از جهات مختلفی شبیه به ترکیه است، گفت: مصرف سوخت در ترکیه ۱۰ میلیون لیتر، اما در ایران ۱۰۰ میلیون لیتر است و علت آن هم تغییر رفتار ترکیهای ها در مصرف سوخت است.
رئیس سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به شایعهای که چند ماه قبل در خصوص گران شدن بنزین منتشر شد و مردم صفهای طولانی را در مقابل پستهای بنزین تشکیل دادند، تصریح کرد: پیام مردم این بود که ما آماده گران شدن بنزین هستیم، لذا حجم بالای استفاده از خودرو شخصی نشان میدهد که قیمت بنزین به شکل ابلهانهای ارزان است.
وی افزود: برای اصلاح رفتار مردم و تشویق آنها به استفاده از دوچرخه نیازمند سیاستگذاریهایی هستیم تا فاکتورهای اجتماعی به فاکتورهای شخصی تبدیل شوند و افراد بدانند که وقتی از خودرو شخصی استفاده نمیکنند، نفع آن را خودشان میبرند.