کد خبر: ۴۵۸۰۱۶
زمان انتشار: ۱۴:۰۵     ۰۱ تير ۱۳۹۸
سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه اجرای روش‌های غلط در عرصه اقتصاد واقعاً دردناک است، گفت: وام دادن به مستأجران روشی اشتباه است. ما مدیرانی داریم که ساده‌ترین راهی که به ذهنشان می‌رسد، خرج کردن پول است. پول را از جایی به جای دیگر منتقل کرده و به دست مردم می‌دهند.
به گزارش پایگاه 598، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه اجرای روش‌های غلط در عرصه اقتصاد واقعاً دردناک است، گفت: وام دادن به مستأجران روشی اشتباه است. ما مدیرانی داریم که ساده‌ترین راهی که به ذهنشان می‌رسد، خرج کردن پول است. پول را از جایی به جای دیگر منتقل کرده و به دست مردم می‌دهند.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: یک مدیر باهوش سعی می‌کند سیستمی را طراحی کند تا افراد بتوانند درآمد بیشتری داشته باشند و شغل مناسبی بیابند اما در کشور ما به دلیل اینکه همواره پول نفت وجود داشته است، مدیران راحت‌ترین راهکار یعنی پول‌پاشی را انتخاب می‌کردند.
 
پول‌پاشی سم و زهر مضاعفی بر اقتصاد ایران در شرایط تحریم است
 
عضو هیئت رئیسه مجلس اظهار داشت: پول‌پاشی سم و زهر مضاعفی بر اقتصاد ایران در شرایط تحریم است.
 
وی اظهار داشت: پولپاشی در این شرایط اقتصادی موجب افزایش تورم خواهد شد. دولت باید راهکارهای شفافیت در بازار، نظارت بر بازار و افزایش عرضه واحدهای استیجاری را در دستور کار قرار دهد.
 
نماینده مردم مشهد گفت: در دولت آقای احمدی‌نژاد، دولت وام خرید مسکن را افزایش داد اما عرضه افزایش نیافت و این امر موجب شد قیمت مسکن به صورت جهشی افزایش یابد. البته آقای احمدی نژاد بابت این اشتباه از مردم عذرخواهی کرد اما دولت دوازدهم مجدداً در حال تکرار این اشتباه است.
 
عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: در حال حاضر عرضه واحدهای استیجاری افزایش نیافته است، بنابراین پرداخت وام بدون افزایش عرضه فایده‌ای ندارد. دولت باید راهکاری برای عرضه واحدهای خالی و عقلانی کردن قیمت گذاری‌ها از طریق ایجاد شفافیت پیدا کند.
 
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: دولت‌ها باید در راستای کاهش هزینه‌های مردم برای اسباب کشی در راستای قراردادهای استیجاری طولانی مدت اقدام کنند.
 
وی اظهار داشت: متأسفانه مدیران ما دارای قدرت لازم برای طراحی سیستم‌هایی جهت حل خودکار مشکلات نیستند. هر زمانی که مشکلی ایجاد شده است دست در بودجه نفت کرده‌اند تا مشکلات را حل کنند، الان هم که مشکلات اقتصادی کشور افزایش یافته و بانک‌ها در حال ورشکستگی هستند، باز هم تنها راهکار دولت برای حل مشکلات، پول‌پاشی و کاهش منابع بانک‌هاست.
 
«وام اجاره» انگیزه‌ای افزایش اجاره بها است
 
عضو کمیسیون بهداشت مجلس افزود: وام مستاجران، به موجران است که مستأجر بیچاره قرار است اقساط و سود آن را بپردازد. به عنوان مثال امسال صاحب‌خانه به مستأجری اعلام می‌کند ۲۰ میلیون پول پیش پرداخت و ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تومان اجاره خود را افزایش خواهد داد، مستأجر هم ۲۰ میلیون وام با سود ۲۰ درصد به اسم وام قرض الحسنه گرفته و به صاحب‌خانه می‌دهد.
 
وی ادامه داد: صاحب‌خانه نیز این وام را وارد بازار کرده، طلا می‌خرد و تا تابستان سال آینده ارزش کالایش از پول دولت افزایش می‌یابد، در واقع دولت یارانه‌ای به صاحب‌خانه‌ها و مشاوران املاک می‌پردازد تا دارایی و اجاره بهای خانه خود را افزایش دهند.
 
قاضی زاده هاشمی افزود: این امر انگیزه‌ای برای مؤجران جهت افزایش اجاره بهای خانه‌هایشان خواهد بود. در واقع دولت با این شیوه جدید یارانه ثروتمندان را افزایش می‌دهد و این کار به نفع مؤجران است.
 
وی ادامه داد: این کار مانند ۲۰ میلیارد دلاری است که آقای جهانگیری با قیمت ۴,۲۰۰ تومان به ثروتمندان داد تا کالا وارد کنند اما هیچ وقت به کشور بازنگشت. این کار کمک به مستأجران نیست، کمک به مستأجران با طراحی سیستم اقتصادی دقیق امکانپذیر است.
 
وی تصریح کرد: این فرآیند عادلانه نیست، بلکه فرآیندی است که بازار را متلاطم و خراب می‌کند. به دولت هشدار می‌دهیم که این وام، در واقع وامی به مؤجران است که مستأجران بیچاره باید اقساط آن را بپردازند.
 
منبع: مهر

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها