کد خبر: ۴۵۷۶۱۸
زمان انتشار: ۰۹:۰۶     ۲۳ خرداد ۱۳۹۸
نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی آباد و بندر خمیر گفت: همانند سیل و زلزله، برای مبارزه با ملخ‌ها نیز ستاد بحران ملی تشکیل شود.
به گزارش پایگاه 598، احمد مرادی در گفتگوی تلفنی با برنامه «ثریا» نسبت به کافی نبودن مبارزه با ملخ در استان به شدت گله کرد.

ستاد بحران ملی مبارزه با ملخ‌ها تشکیل شود

وی افزود: ۱۵۶ نقطه استان هرمزگان به ملخ آلوده هستند و باتوجه به اینکه نقطه شروع ریزش‌ها در استان هرمزگان بوده است امکانات جهاد کشاورزی در این زمینه بسیار محدود برآورد می‌شود.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی آباد و بندر خمیر با بیان اینکه تعداد کل هواپیماهای سم پاش در کشور ۶ فروند است و ۲ فروند از آنها به هرمزگان تخصیص داده شده، گفت: تعداد هواپیمای سم پاش مورد نیاز کشور ۱۸ فروند است. 

مرادی با اشاره به صحبت‌های درگاهی، مهمان دیگر برنامه که خبر از ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای مبارزه با ملخ داده بود عنوان داشت: این درحالی است که در استان هرمزگان با قرض و اجاره ماشین و غیره تا کنون ۲۰ میلیارد تومان هزینه شده و وزارت جهاد کشاورزی تا کنون ۲ میلیارد تومان در اختیار استان قرار داده است.

وی گفت: استان واقعا یک شرایط بحرانی را دارد. وقتی که سیلی به کشور سراریز یا خدای ناکرده زلزله‌ای حادث می‌شود، اولین کار این است که در سطح ملی ستاد مدیریت بحران تشکیل می‌شود. در حالی که گویا دولت اصلا متوجه نیست یا نمی‌خواهد متوجه شود. یک اتفاق بسیار بدی افتاده و این آسیبش بسیار جدی است.

مرادی ادامه داد: علیرغم این آسیبی که هست تا کنون مسؤولی وارد استان هرمزگان نشده است و خود آقای درگاهی قرار است فردا صبح بیاید. من می‌خواهم بگویم با این شرایط کار مبارزه ناکام می‌ماند.

نماینده مردم بندرعباس، قشم، حاجی‌آباد و بندر خمیر افزود: اگر درحال حاضر 9 استان یا 10 استان درگیر هستند به زودی متوجه خواهیم شد که کل کشور درگیر خواهند بود. کما اینکه همین الان آثارش در تهران مشاهده شده است.

از ۱۵۶ نقطه تنها ۲ الی ۳ نقطه باقی‌مانده است

محمدرضا درگاهی رییس سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی که مهمان دیگر برنامه بود گفت: لازم است به آقای مرادی یادآوری کنم در حالی که خیلی‌ها در تعطیلات نوروزی بودند من در تعیطلات نوروز به استان هرمزگان آمدم و با ایشان تماس هم گرفتم.

وی ادامه داد: درحال حاضر ۲۶۱ دستگاه انواع سم پاش و دو دستگاه هواپیما در استان هرمزگان فعال هستند. ۹۰ دستگاه اتومبیل و ۳۲۰ نفر پرسنل جهاد کشاورزی در بخش دولتی و خصوصی در حال انجام کار هستند. 

درگاهی افزود: از ۱۵۶ نقطه‌ای که وی عنوان کرد ۲ الی ۳ نقطه هرمزگان باقی‌مانده است که وضعیتی بحرانی دارد.این نقاط حاجی‌آباد، شمیل و احمدی است که در حال مدیریت هستیم و تا ۷ الی ۸  روز آینده مدیریت می‌شود.

رییس سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به فیلمی که از برنامه «ثریا» پخش شده بود گفت: ملخ‌ها به دو گیاه به شدت علاقه‌مند هستند؛ یکی گیاه کینوا و دیگری گیاه سنجد. کینوا را به عنوان گیاه تله استفاده می‌کنند و همان مزرعه‌ای که نشان داده شد، عکس‌ها و فیلم‌هایش را نشان می‌دهم که چندین بار سم پاشی شده است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها