کد خبر: ۴۵۶۲۱
زمان انتشار: ۰۱:۳۱     ۲۴ اسفند ۱۳۹۰
به دنبال انتشار دست نوشته حمزه كرمي به مهدي هاشمي درباره نيك آهنگ كوثر، اين كاريكاتوريست خارج نشين نشريات زنجيره اي مجبور به ارائه توضيحات و اطلاعات تازه شد.
حمزه كرمي مديركل سياسي رياست جمهوري در دولت سازندگي و همكار سابق سازمان بهينه سازي مصرف سوخت در نامه اي به مهدي هاشمي تصريح كرده بود كه با فشار به «كوثر» از او خواسته برخي مطالب وبلاگ خود را حذف كند و او هم اين كار را كرده اما كلاً نامبرده مورد اطمينان و اعتماد نيست.
به دنبال انتشار اين نامه، نيك آهنگ كوثر به برخي تحركات ضدانقلابي و غيرقانوني مهدي هاشمي اشاره كرد. او مي نويسد: من از سال 80 تا 82 مشاور بخش فرهنگ سازي سازمان بهينه سازي بودم. وقتي در هفته نامه مهر كار مي كردم، به دعوت روح الله زم [ فراري] به آنجا رفتم. روح الله زم تا اواسط سال 81 آنجا بود و بعد حمزه كرمي جانشين او شد. من تير ماه 82 از ايران خارج شدم و سال 83 وبلاگم را راه انداختم و خاطراتم را نوشتم.
وي درباره عدم انتشار خاطرات خود تا قبل از كناره گيري از سازمان بهينه سازي مصرف سوخت مي نويسد: به هزار و يك دليل به اين مسائل نپرداخته بودم و بزرگ ترين دليلش، قرارداد با يك سازمان دولتي! وقتي شما با سازماني دولتي قرارداد داريد، موظف هستيد مسائلي را رعايت كنيد. زمستان سال 1383[چند ماه قبل از انتخابات رياست جمهوري 84] حمزه كرمي به من در كانادا تلفن كرد و گوشي را به دست مهدي هاشمي داد و مهدي از من خواست كه از پدرش حمايت كنم و تأكيد كرد كه اگر پدرش رئيس جمهوري شود، شرايط بازگشت مرا فراهم خواهد كرد. همان روزها از طريق دوستانم فهميدم كه مهدي هاشمي با روزنامه نگاران ديگري در خارج از كشور براي حمايت از پدرش حرف زده. گويا آنها پذيرفته بودند و لبيك گفته بودند.
وي اضافه مي كند: وقتي يكي از همكاران سابق بهينه سازي در اوايل سال 1384 اطلاعاتي درباره سازمان برايم فرستاد، ترجيح دادم اول خاطراتم را درباره سازمان بنويسم و بعد به مسئله بپردازم. اما خاطراتي كه نوشتم موجب بلوكه شدن مطالبات كارمندان شركتي بود كه ديگر هيچ نقشي در آن نداشتم. من نمي توانستم بي حقوق ماندن كارمندان يك مجموعه را به خاطر مطلبم تحمل كنم. از همسرم گرفته تا بهزاد افشاري و خيلي هاي ديگر. شرايط آنقدر براي شان سخت شد كه ترجيح دادم از مطلب بگذرم. اين كارم اشتباه بود و مي دانستم اشتباه بود، چون كه با گروگانگير نبايد نرمي كرد، و مديران سازمان چنين كردند و من به خواهش همسرم و بهزاد افشاري كه تحت فشار مالي بسيار زيادي بود خودم را خاموش كردم. كوثر يادآور مي شود: اما اينكه اطلاعات بيشتري را نمي توانم بنويسم تنها به دليل زنداني بودن حمزه كرمي است. بعد از محاكمه حمزه كرمي، با مهدي هاشمي كه به خارج رفته بود گفتگو كردم و طبيعي است اطلاعات جديدتري هم به دست آوردم كه مي تواند نحوه مديريت مهدي هاشمي را در سازمان بهينه سازي و ارتباطش با كمپين انتخابات رياست جمهوري پدرش و... معلوم كند، اما نمي توانم به خاطر زنداني بودن حمزه كرمي منتشر كنم.
كاريكاتوريست متواري نشريات زنجيره اي با اشاره به جعل خبر از سوي مهدي هاشمي و دروغ پراكني وي به ويژه عليه رهبر معظم انقلاب مي نويسد: اختلاف عمده من با مهدي هاشمي بر سر اطلاعات نادرستي بود كه به رسانه ها مي داد، همينطور اطلاعاتي درباره ثروت رهبري جمهوري اسلامي كه با واقعيت جور درنمي آمد تلاشش براي هم خط كردن رسانه هاي خارج از كشور براي اطلاع رساني بر مبناي منافع پدر و خانواده اش. لطفاً ميزان خبرها و انتقادات را از هاشمي رفسنجاني در سايت سبز و رفرميست بررسي كنيد.
وي با بيان اينكه «با مسئله پرونده مهدي هاشمي در كانادا آشنا شدم، اما تا زماني كه خودم مديريت رسانه اي را بر عهده نگرفتم، تحقيقي هم درباره اش نكردم» تأكيد مي كند: با شاكي مهدي هاشمي در كانادا گفتگو كردم. مهدي هاشمي نيز عليه شاكي خود ادعاهايي مطرح كرد. قول داد كه مستنداتش عليه شاكي- هوشنگ بوذري- را در اختيار بگذارد. اما هيچگاه چنين نكرد.
كوثر تصريح كرد: [ مهدي] هاشمي چند مورد درخواست هم از من داشت. يكي پيدا كردن يك روزنامه نگار كه قابل اعتماد باشد و ايشان برايش مسائل را بازگو كند و روزنامه نگار هم بنويسد، من اين روزنامه نگار را به آقاي هاشمي معرفي كردم و ماجرا را از سر خودم برداشتم. ديگر تلاش كرد سايتي بسيار پربيننده را برايش بگيرم، كه ديدم بهترين كار، دادن شماره تلفن هاي طرفين به هم بود تا هيچ كاري به مذاكرات شان نداشته باشم. از من خواست كمك كنم سايتي براي انتشار مطالب عليه آيت الله خامنه اي برايش درست كنم، كه اتفاق نيافتاد. اطلاعاتي درباره [آيت الله]خامنه اي هم داده بود كه منتشر نكردم و به شكل عجيبي! شبيه همان هايي بود كه مخملباف منتشر كرد.
وي اضافه مي كند: از طرف مختلف دريافتيم كه مهدي هاشمي پشت بخشي از خبرسازي ها در رسانه هاست. از جمله ماجراي نامه جعلي رئيس قوه قضائيه به رهبري جمهوري اسلامي[كه جرس پذيرفت از اساس دروغ بوده] نامه اي كه ادعا شد نسخه اش دست رسانه اي سبز است اما هيچگاه منتشر نشد. پيگيري ما باعث خشم مهدي هاشمي شد به نحوي كه در آخرين مكالمه مان در اكتبر 2010، با زباني تهديدآميز با من حرف زد.
كوثر در پايان مي نويسد: بحث دانشگاه آكسفورد بعدها پيش آمد. بررسي اندكي سخت گيرانه كار آقاي هاشمي باعث ناراحتي ايشان شد. پيگيري هاي ما نشان داد كه اولاً، روش ثبت نام اندكي خارج از قاعده است و نيز كسان ديگري مي توانسته اند طرف گفتگو براي انجام كارهاي تهيه پروپوزال بوده باشند. همچنين براساس بررسي ما ايشان به خاطر سطح پايين زبان انگليسي نمي توانسته اند به راحتي در دانشگاهي به اعتبار آكسفورد پذيرفته شوند، حالا نقش دانشگاه آزاد شعبه اين شهر و چند مؤسسه و فرد ديگر در اين ميان چه بوده، بعدها معلوم خواهد شد. يادآور مي شود يكي از چندين اتهام مهدي هاشمي پول شويي در سازمان بهينه سازي مصرف سوخت و دانشگاه آزاد براي سازماندهي گسترده تبليغات تخريبي و دروغين عليه اصل حاكميت كه پوشش فعاليت انتخاباتي سال 88 است.
حمزه كرمي يكي از اقلام اين پولشويي رسوا را 3ميليارد تومان عنوان كرده است. مهدي هاشمي چند ماه بعد از فتنه سال 88 از كشور گريخت.

منبع: کیهان
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها