کد خبر: ۴۵۵۶۹۰
زمان انتشار: ۱۱:۱۸     ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
رئیس سازمان اورژانس کشور درباره حادثه دانشگاه علوم تحقیقات گفت: راننده اتوبوس سکته نکرده بود، او تمام تلاشش را برای نجات دانشجوها کرد اما بازهم موفق نشد و این حادثه تلخ اتفاق افتاد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر، پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: اورژانس هوایی را باید در تهران فعال کنیم، اکنون فقط اطراف تهران را پوشش می‌دهیم، اما اگر اورژانس هوایی گسترش پیدا کند مرگ و میرها کاهش پیدا می‌کند. ما اکنون ۴۲ فروند بالگرد داریم و در سیل اخیر این بخش نقش مهمی ایفا کرد و بیش از ۵۰۰ نفر توسط بالگردهای اورژانس هوایی به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ماجرای دختر بچه‌ای که با اورژانس تماس گرفت حقیقت داشت؟ تصریح کرد: بله. یکی از مشکلات اساسی ما این است که لوکیشن به ویژه تلفن ثابت برایمان نمی‌افتد. یکی از کشورهای خارجی آمار گرفته که اگر ۱ دقیقه در زمان رسیدن آمبولانس سریع‌تر برسند اتفاق مهمی می‌افتد. افرادی که تماس می‌گیرند هول هستند و نمی‌توانند خوب نشانی بدهند. اما در دنیا به محض تماس لوکیشن مشخص و به آمبولانس داده می‌شود.

وی ادامه داد: وزیر درخواست داده است و شورای امنیت ملی باید پاسخ بدهند. این قابلیت وجود دارد و اگر با ما همکاری شود و مجوز لوکیشن داده شود ما می‌توانیم خیلی سریع‌تر در سر صحنه حادثه حاضر شویم. این موضوع برای آتش نشانی و پلیس هم ضروری است و نظام باید در این باره تصمیم بگیرد.

رئیس سازمان اورژانس در پاسخ به این سوال که آیا اگر آمبولانس زودتر می‌رسید خشایار الوند زنده می‌ماند، گفت: تمام تلاش ما به عنوان امدادرسان این است که زودتر برسیم اما اینکه بگوییم ممکن بود بنده خدا زنده بماند قابل استناد نیست. متوسط زمان رسیدن آمبولانس در شهرهای بزرگ دنیا ۱۶ دقیقه است، این یعنی نصف آنها زمانی دیرتر از این می‌رسند، ولی ما در تهران این میانگین را به ۱۴ دقیقه رسانده ایم.

کولیوند که شب گذشته در برنامه فرمول یک میهمان علی ضیا بود در پاسخ به اینکه آیا اینکه در حادثه دانشگاه علوم تحقیقات راننده پشت فرمان سکته کرد و باعث شد ۹ جوان از دست بدهیم درست است، اذعان کرد: محل رسیدگی به این سوال پزشکی قانونی است. مصدومان سریع توسط اورژانس منتقل شدند و اورژانس تهران شاهکار کرد. راننده هم سکته نکرده بود. می‌گفتند راننده گفته ماشین ترمز ندارد و عقب بروید. او تمام تلاشش را کرده بود. اگر سکته کرده بود که کمک می‌خواست. ما عامل اتفاق نیستیم اما نهایت تلاشمان را می‌کنیم. بیمارستان‌ها نیز در این سانحه سنگ تمام گذاشتند، البته اگر مراقبت‌های بیمارستان امام نبود ۶ نفر دیگر هم فوت کرده بودند.

وی ادامه داد: برای اورژانس کشور ۱۰ بالگرد نو خریداری شده است که اگر بودجه ما تأمین می‌شد ۲۰ بالگرد وارد کشور می‌کردیم. من پیشنهاد کردم یک درصد از بلیت قطار و اتوبوس و هواپیما یا عوارضی جاده‌ها را به اورژانس بدهند تا بتوانیم بالگرد وارد کنیم، این یک درصد حدود ۶۰۰، ۷۰۰ میلیارد تومان می‌شد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها