کد خبر: ۴۵۴۶۳۱
زمان انتشار: ۱۰:۰۲     ۲۱ فروردين ۱۳۹۸
باشگاه مخاطبین پایگاه ۵۹۸؛
یکی از اصلی‌ترین جامعه‌هدفی که دشمنان جمهوری اسلامی برای ضربه زدن به نظام به آن متوسل می‌شوند، اهل سنت و بخصوص بلوچ‌های ساکن در استان سیستان و بلوچستان هستند و طی سالهای گذشته تلاش‌های زیادی صورت گرفت تا بلوچ اهل سنت را رودروی نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دهند، اما امروزه می‌بینیم که مراسم "ختم بخاری" با حضور هزاران نفراز نخبگان اهل سنت و جمعی از مسئولین استانی در زاهدان برگزار می‌شود.
به گزارش سرویس اندیشه دینی پایگاه 598، سالهاست مراسمی تحت عنوان ختم بخاری در زاهدان با حضور جمع کثیری از نخبگان، طلاب و علمای اهل سنت برگزار می‌گردد.

اگر چه این مراسم بزرگ و با شکوه به درستی رسانه‌ای نشد و عده زیادی در داخل آنرا ندیدند و خارج نشینان بدخواه هم، از ظن خود یار این مراسم شدند، اما این همایش با شرکت هزاران نفر از نخبگان اهل سنت و جمعی از مسئولین استانی در زاهدان برگزار شد.

 فعالین رسانه‌ای که از انتشار اخبار مربوط به این گردهمایی غفلت کردند باید متوجه باشند که این مراسمات نه تنها برای کشور یک تهدید نیست، بلکه یک ظرفیت عظیم حتی در صحنه بین المللی است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و عدم توجه به آن نوعی بازی در پازل دشمنان می‌باشد.

سالهاست که فشار و تحریم‌ها بر روی اصل نظام جمهوری اسلامی ایران، در اصالت وجودی آن خللی ایجاد نکرده است، ازاین رو از همان ابتدای امر، دشمنان ایران اسلامی، سعی در اختلاف افکنی مابین اقوام، مذاهب و ادیان مختلف بوده و هستند.

یکی از اصلی‌ترین جامعه هدف از سوی این پایگاه‌های اطلاعاتی، جامعه اهل سنت و بخصوص بلوچ در استان سیستان و بلوچستان بوده‌اند، تلاش‌های زیادی صورت گرفت تا بلوچ اهل سنت که از اصیل‌ترین و قدیمی‌ترین اقوام ایرانی هستند را رودروی نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دهند، اما امروز در حالی که نظام جمهوری اسلامی ایران وارد چهلمین سال عمر خود شده است، نه تنها این اقوام و بخصوص بلوچ اهل سنت رودروی نظام قرار ندارد که بخوبی درکنار نظام و درون نظام فعالیت و مطالباتش را پیگیری می‌کند.

در حالی در ابتدای سال جدید، برگزاری با شکوه بیست و هشتمین مراسم ختم بخاری را در زاهدان شاهد بودیم که با توجه به نوع نگاه، استقبال از مهمانان با همراهی علمای شیعه و سنی استان، شعارهایی که در بنرها استفاده شده بود، سخنان آیت الله محامی نماینده ولی فقیه، سخنان مولانا عبدالحمید و سایر علمای اهل سنت دراین مراسم، همکاری نیروهای انتظامی و نظامی جهت برقراری نظم و امنیت برگزاری این مراسم و سایر همراهی‌های صورت گرفته از سوی دولتمردان با مسئولین اجرایی این همایش، همه و همه در نهایت مهر تاییدی شد بر جمهوریت، اسلامیت و ایرانیت، نظام جمهوری اسلامی ایران است.

 جمهوریت را حتی اگر از نگاه غربی تعریف کنیم، مردمسالاری و آزادی فعالیت برای احزاب و بخصوص گروه‌های سیاسی و مذهبی از اصلی‌ترین ارکان آن می‌باشد که چنین اجتماع عظیمی آنهم از نخبگان اهل سنت کشور، یکی از مثال‌های روشن بر جمهوریت این نظام است.

می‌توان گفت؛ نظام، در بحث جمهوریت و مبانی فکری آن در اصول، موفق عمل کرده است که توانسته برخلاف خواسته افراد خود فروخته‌ای همچون حبیب الله سربازی‌ها و سایر افراد بدخواه، فضا را برای فعالیت‌های مذهبی باز کرده و نه تنها جلوی آنرا نمی‌گیرد، بلکه در عمل در کنار برگزار کنندگان چنین مراسماتی نیز قرار می‌گیرد.

همانطور که بیان شد تلاش‌های زیادی صورت گرفت تا جامعه اهل سنت و بخصوص بلوچ ایران را رودروی نظام جمهوری اسلامی ایران قرار دهند، اما امروز شرایط به شکلی است که نه تنها این موضوع برای کشور یک بحران و آسیب نیست، بلکه به یک نقطه قوت قابل‌اتکا تبدیل شده است و افزون بر مولانا عبدالحمید بعنوان راهبر این جریان، جوانان نخبه و تحصیلکرده نیز علیرغم وارد دانستن نقد و اشکال به برخی ارکان دولتی، به این نتیجه رسیده‌اند که قریب به اتفاق مطالباتشان در زیر چتر همین نظام به سرانجام خواهد رسید و به همین جهت بارها دست رد بر سینه بسیاری از بدخواهانی که نامشان ذکر شد زده‌اند.

 در بحث اسلامیت و این همایش هم جای هیچ شبهه‌ای باقی نیست، همایشی که تماماً مباحث قرآنی در آن مطرح و سخنرانان به اصول دینی پرداخته و کمترین نشانه‌های از اختلاف نظرات موجود مذاهب اسلامی در آن مشاهده نمی‌شود، درحقیقت یک همایش بزرگ اسلامی می‌باشد. یکی از دیگر شبهاتی که بداندیشان مطرح می‌سازند، مباحث مربوط به قومیت در ایران اسلامیست، سعی دارند قومیت‌ها را از اصالت ایرانی آنان جدا نشان دهند و به شکلی آنان را از بدنه اصلی نظام دور و در نهایت جدا سازند، اما تجمع جمع کثیری از نخبگان اهل سنت که از قومیت‌های مختلف از جمله بلوچ، کرد، ترکمن، خوزستانی و .... می‌باشند، گواه روشنی بر اتحاد و همدلی مابین مردم و اقوام مختلف ایران کهن و باستانی می‌باشد و خوشبختانه با درایت‌های صورت گرفته دو طرفه، نه تنها امروز، قومی خود را جدای از این اصالت چندین هزارساله نمی‌داند، بلکه هر کدام به نوبه خود در حال تلاش و فعالیت برای بهتر شدن شرایط زیست برای همه ایرانیان هستند.

بدون شک استمرار چنین رفتارهایی که پس از سال‌ها تلاش منجر به چنین نتایج ارزشمندی شده است، تلاش برای تحقق بیانات ارزشمند رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب و نوید حرکت صحیح به سمت خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی نوین و تحقیق آرمان‌های حقیقی انقلاب اسلامی را می‌دهد.

یونس دهمرده (کارشناس ارشد علوم سیاسی)
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها