کد خبر: ۴۵۴۶۱۰
زمان انتشار: ۱۱:۴۰     ۲۰ فروردين ۱۳۹۸
اتحاد جناح‌های سیاسی علیرغم اختلاف‌ نظرهای داخلی؛
بدون شک قرار دادن سپاه پاسدران در لیست گروه‌های تروریستی توسط وزارت خارجه آمریکا راه به جایی نخواهد برد و موجب تشدید انزوای سیاسی دولت آمریکا در عرصه بین‌الملل خواهد شد اما آنچه طی ساعات گذشته در ایران شاهد آن هستیم، "همدلی" ملت ایران و جناح‌های سیاسی مختلف در برابر سیاست‌های خصمانه آمریکا است.
به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، به دنبال اعلام رسمی دولت آمریکا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان با ارسال نامه‌ای به حسن روحانی، بر اساس «قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه» مصوب مجلس شورای اسلامی، پیشنهاد کرد شورای عالی امنیت ملی نیروهای نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا موسوم به «سنتکام» را در فهرست گروه‌های تروریستی قرار دهد. شورای عالی امنیت ملی نیز در همین راستا با صدور بیانیه‌ای «فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام» را از جانب جمهوری اسلامی در لیست گروه‌های تروریستی قرار داد.

متن کامل بیانیه شورای عالی امنیت ملی به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
شورایعالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید اقدام غیرقانونی و خطرناک رژیم ایالات متحده آمریکا در قراردادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست «سازمان‌های تروریستی خارجی»، این اقدام بی‌اساس را خطر عمده‌ای برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و نقض آشکار قواعد آمره حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد می‌داند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برخلاف آمریکا و متحدان منطقه‌ای آن که همواره حامی گروه‌های افراطی‌ و تروریست‌ها در منطقه غرب آسیا بوده‌اند، پیوسته در خط مقدم مقابله با تروریسم و افراطی‌گری در منطقه بوده و نقش این نیروی فداکار و انقلابی در مقابله با القاعده، داعش، النصره و سایر گروه‌های تروریستی در منطقه توسط مردم و دولت‌های آسیب‌دیده همواره مورد تقدیر است.
جمهوری اسلامی ایران در اقدام متقابل در برابر اقدام غیرقانونی و نابخردانه امروز آمریکا اعلام می‌کند، رژیم ایالات متحده آمریکا را «دولت حامی تروریسم» و «فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام» و تمامی نیروهای وابسته به آن را «گروه تروریستی» می‌داند. این فرماندهی مسئولیت اجرای سیاست‌های تروریستی دولت آمریکا علیه منطقه غرب آسیا را به عهده داشته که امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و جان افراد بی‌گناه ایرانی و غیرایرانی را برای تحمیل سیاست‌های خصمانه ایالات متحده به خطر انداخته است که از آن جمله حمله وحشیانه و عامدانه به هواپیمای مسافربری ایران در سال 1367، مشارکت در کشتار مردم یمن و دیگر شهروندان غیرنظامی در غرب آسیا را می‌توان نام برد.
بدیهی است رژیم ایالات متحده آمریکا تمامی مسئولیت‌های عواقب خطرناک این اقدام ماجراجویانه را برعهده خواهد داشت.»

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، نیز چنان‌که قبلاً وعده داده بود، از اتخاذ اقدام مقابله‌به‌مثل ایران علیه نیروهای آمریکایی خبر داد.

همچنین نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حمایت از سپاه پاسداران طی حرکتی نمایدین با لباس مخصوص این ارگان نظامی در صحن علنی حضور یافتند.

بدون شک قرار دادن سپاه پاسدران در لیست گروه‌های تروریستی توسط وزارت خارجه آمریکا راه به جایی نخواهد برد و موجب تشدید انزوای سیاسی دولت آمریکا در عرصه بین‌الملل خواهد شد اما آنچه طی ساعات گذشته در ایران شاهد آن هستیم "همدلی" ملت ایران و جناح‌های سیاسی مختلف در برابر سیاست‌های خصمانه آمریکا است.

در ادامه بخشی از واکنش مقامات سیاسی کشور نسبت به تروریستی خواندن سپاه پاسداران توسط دولت آمریکا را مشاهده می‌کنید؛

















نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
ارسال نظرات
پوينده
-
۱۲:۵۶ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۸
۰
۰
به آمريكا بگوييد از دست ما عصباني باش و از اين عصبانيت بمير
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها