وی افزود: رستورانداران هیچ نقشی در افزایش قیمت نداشته و افزایش و تغییر قیمت دارای پروسهای است. روند این پروسه به این صورت است که بعد از گرانی یکی از مواد اولیه، فاکتورها توسط رستورانداران به اتحادیه ارسال و پس از آنالیز به انجمن حمایت از حقوق مصرفکننده فرستاده میشود.
رئیس اتحادیه رستورانداران مشهد خاطرنشان کرد: سپس پس از ارزیابی این انجمن و بهرهمندی از مشاوره اتحادیه و کارشناسان خود که حدود پنج الی 10 روز به طول میانجامد به اتاق اصناف رفته و پس از تایید آنان برای امضا به خانه صنعت، معدن و تجارت فرستاده میشود و سپس بعد از تایید اتاق اصناف توسط اتحادیه به اعضا ارسال میشود.
امیریان در رابطه با ابطال پروانه توسط رستورانداران، بیان کرد: علت ابطال پروانه توسط رستورانداران نبود قیمت مصوب است. پس از گرانیهای اخیر مدت زمانی زیادی برای بهروز رسانی قیمتها سپری شد که این امرر سبب زیان رستورانداران و ابطال پروانه آنان گشت.
وی اضافه کرد: خوشبختانه روند پروسه قیمتگذاری تسریع یافته و بعد از گرانی گوشت پس از یک هفته قیمتهای جدید ابلاغ شد.
رئیس اتحادیه رستورانداران مشهد در خصوص مشکلات موجود در بازار تصریح کرد: در حال حاضر مشکل ما گرانی گوشت و روغن است. روغنی که قیمت آن شش ماه پیش 60 تا 70 هزار تومان بوده هماکنون با قیمت 120 هزار تومان عرضه میشود.
امیریان عنوان کرد: در جدیدترین قیمت مصوب اعلام شده فقط گرانی گوشت
لحاظ شده و در قیمت مصوب جدید 20 درصد افزایش حقوق کارگران نیز باید مورد
توجه قرار بگیرد.
ایسنا