کد خبر: ۴۵۳۰۷۶
زمان انتشار: ۱۴:۵۶     ۰۱ اسفند ۱۳۹۷
آلبانی برای دویست نفر از عناصر این گروهک تروریستی منافقین اجازه اقامت در این کشور را صادر کرد. اقدام آلبانی در پذیرش این دویست نفر درنهایت به اسکان کامل تشکیلات منافقین در این کشور منتهی شد.
به گزارش پایگاه 598، «اعضای دولت رییس‌جمهوری آمریکا از یک فرقه سیاسی حمایت می‌کنند که قصد براندازی حکومت ایران را دارد. بیش از دو هزار نفر از اعضای گروهک مجاهدین خلق در کمپ آلبانی زندگی می‌کنند. کسانی که هفته‌ای سه بار بریدن گلو با چاقو، شکستن دست، درآوردن چشم با انگشت و پاره کردن دهان را تمرین می‌کنند»؛ این گزارش «اشپیگل»، رسانه معتبر آلمانی درباره گروهک منافقین است که با عنوان «زندانیان شورش» منتشر شده است.

سرنوشت منافقین سال ۲۰۰۳ میلادی با سرنگونی صدام تغییر کرد. نیروهای آمریکایی ابتدا مواضع این گروهک تروریستی را به دلیل آنکه همدست صدام بود، بمباران و برخی از تانک‌های آن‌ها را منهدم کردند؛ اما مدتی بعد، محافظه‌کاران آمریکا تصمیم گرفتند از این گروهک تروریستی به‌عنوان اهرم فشار علیه ایران استفاده کنند. منافقین پس از روی کار آمدن سیاستمداران و دولت جدید در عراق وادار به ترک پادگان اشرف شدند. پس از مدتی قرارگاه اشرف به تصرف نیروهای سازمان بدر درآمد و از لوث عناصر این گروهک تروریستی پاکسازی شد. اعضای این گروهک تروریستی سپس به «کمپ لیبرتی» در منطقه تحت کنترل نیروهای آمریکایی و نزدیک فرودگاه بین‌المللی بغداد تغییر مکان دادند. سال ۲۰۱۳ میلادی، در پی فشارهای مقامات عراقی برای خروج منافقین از این کشور، آمریکا درنهایت مجبور شد سران آلبانی را به پذیرش عناصر این گروهک تروریستی متقاعد کند.

بیشتر بخوانید:


آلبانی ضمن تظاهر به اینکه پذیرش اعضای منافقین، اقدامی بشردوستانه است، برای دویست نفر از عناصر این گروهک تروریستی اجازه اقامت در این کشور را صادر کرد. اقدام مقامات آلبانی در پذیرش این دویست نفر درنهایت به اسکان کامل تشکیلات منافقین در این کشور منتهی شد. در ابتدا عناصر منافقین در آپارتمان‌های خالی در سطح تیرانا مستقر شدند و فعالیت‌های مشکوک و پنهانی خود را آغاز کردند.
 

زندانیان شورش

پس از اینکه منافقین از عراق به آلبانی منتقل شدند، عده‌ای از این گروه جدا شدند. این افراد از شکنجه و تشکیل جلساتی که در آن‌ها افراد مجبور می‌شوند به افکار جنسی خود اعتراف کنند و … سخن می‌گویند. در همین زمینه نشریه آلمانی «اشپیگل» در گزارشی که در تارنمای خود منتشر کرد، از وجود موارد متعدد شکنجه روحی و روانی اعضای گروهک تروریستی منافقین در کمپ این گروهک در آلبانی پرده برداشت.

به اذعان افرادی که به‌تازگی از این گروهک جدا شده‌اند، اعضای منافقین هفته‌ای سه بار در اردوگاه محل اقامت‌شان در شمال غرب آلبانی تمرینات ویژه‌ای برای ارتکاب جنایات وحشتناکی نظیر سربریدن؛ شکستن دست، کورکردن چشم‌ها با انگشت و پاره کردن دهان انجام می‌دهند. به نوشته «اشپیگل» این مردان و زنان غیرعادی، مدعی‌اند با چنین تمرین‌هایی خود را برای رویارویی با حکومت ایران آماده می‌کنند. این در حالی است که جداشدگان از گروهک مذکور از وجود شرایط بسیار سخت و فضای روانی غیرقابل تحمل در این اردوگاه خبر می‌دهند.

بر این اساس زندگی در این اردوگاه به بزرگی ۵۰ زمین فوتبال و با دیوارهای بلند محصور شده با سیم خاردار به یک جهنم شبیه است. در این مکان علاوه‌بر شکنجه جسمی، ترور روحی اعضا جزئی از برنامه‌های روزمره به شمار می‌رود. ساکنان اردوگاه منافقین -که تنها ۳۵ دقیقه با خودرو تا تیرانا، پایتخت آلبانی فاصله دارد- حق داشتن گوشی همراه، ساعت و تقویم ندارند؛ مطلبی که در بازدید نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی از این اردوگاه تأیید شده است. برخی گزارش‌ها حتی از به گروگان گرفته شدن شماری از اعضای ناراضی در درون اردوگاه پرده برمی‌دارد.

افرادی که از این سازمان آزاد شده‌اند می‌گویند که هر هشت نفر در یک اتاق هستند و حدود ساعت ۴‌و۳۰ دقیقه صبح هم باید از خواب بیدار شوند و در کنار آموزش‌هایی که در زمینه مسائل رزمی می‌بینند به ساخت‌وساز در کمپ می‌پردازند.
 

فهرست حامیان منافقین

این رسانه آلمانی همچنین تأکید کرده است که گروهک منافقین در مورد منبع هزینه‌های خود برای «اشپیگل» نوشته است که هزینه‌های کمپ را حامیان داخلی و خارجی تأمین می‌کنند. با این حال کارشناسان مسائل امنیتی این گمانه‌زنی را مطرح کرده‌اند که عربستان سعودی، آمریکا و رژیم اسرائیل هم این گروه را مورد حمایت مالی قرار می‌دهند، اما این سازمان تأکید دارد که حتی یک یورو هم از هیچ دولتی دریافت نکرده است.
اما در طول سال‌های گذشته تندروها در آمریکا از جمله «دونالد رامسفلد»، وزیر دفاع پیشین آمریکا و «دیک چنی»، معاون رییس‌جمهوری پیشین خواسته‌اند که از این سازمان به عنوان سلاحی علیه ایران استفاده کنند. فهرست حامیان گروهک منافقین به حدی طولانی است که پیش از این هرگز تا این حد مفصل نبوده است. این فهرست از سناتورها و نظامیان آمریکایی گرفته تا «ترکی الفیصل» رییس سرویس اطلاعات پیشین عربستان را شامل می‌شود.
در پارلمان اروپا هم به این گروه نام سازمان صلح برای ایران آزاد داده شده است. در پارلمان آلمان هم گروهی در همین ارتباط با نام «کمیته همبستگی آلمان برای ایران آزاد» وجود دارد و نمایندگان حزب دموکرات مسیحی، به همراه «ریتا زوسموس» رییس پیشین پارلمان از کمپ آلبانی دیدار کرده‌اند.

البته این نخستین گزارش یک رسانه خارجی درباره فعالیت‌های وحشیانه گروهک تروریستی منافقین نیست، پیش از این در دی‌ماه ۹۷ هم روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت» جزئیاتی را از تشکیلات سازمان‌یافته گروهک تروریستی منافقین در کشور آلبانی و اقدامات و فعالیت‌های این گروهک تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران منتشر کرد و نوشت: مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) که نورچشمی محافظه‌کاران آمریکایی است، در داخل خاک آلبانی، یکی از کشورهای حوزه بالکان، یک کشور با قوانین خودش ساخته است. این گروهک در زمینی به مساحت ۳۴۰ هزار متر مربع (۳۴ هکتار) بر دامنه یک کوه در آلبانی، یک منطقه به شدت امنیتی ایجاد کرده است و با خرج پول‌های هنگفت، یک شبکه مخابراتی به راه انداخته و به منظور تأثیرگذاری بر مباحث مربوط به ایران (در سطح بین‌الملل) عملیات اطلاعاتی گمراه‌کننده را سازماندهی می‌کند.

«السی یازیجی»، نویسنده آلبانیایی که از منتقدان حضور منافقین در خاک این کشور است، در این باره می‌گوید: ما مثلاً در یک کشور آزاد و دموکراتیک زندگی می‌کنیم. اما آن‌ها (منافقین) در خاک این کشور، کشوری جداگانه تشکیل داده‌اند و قوانین خودشان را در آن اجرا می‌کنند. این نویسنده عضو یک تیم حقوقی برای تحقیق درباره گروهک منافقین و ابعاد فعالیت‌های آن در آلبانی است. آن‌ها همانند یک گروه مافیایی در آلبانی هستند؛ قوانین این کشور را نقض می‌کنند؛ اعضای فراری را تهدید می‌کنند؛ افراد را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند؛ باج‌خواهی می‌کنند و با شیوه دیکتاتوری «استالین» بر اعضای خود در داخل کمپ‌ها حکومت می‌کنند.

در ادامه گزارش «ایندیپندنت» آمده است: انتخاب دونالد ترامپ به ریاست‌جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ میلادی، نگرانی بیشتر مردم جهان را به دنبال داشت، اما سرکردگان منافقین به جشن و شادمانی پرداختند. حسن حیرانی، یکی از عناصر سابق منافقین که سال گذشته از این تشکیلات تروریستی فرار کرد، در این باره می‌گوید: گویی مجلس عروسی بود (اشاره دارد به روزهای پس از راهیابی ترامپ به کاخ سفید)، انتخاب ترامپ باعث شد تا این گروه بتواند در کمپ جدید به فعالیت‌های خود ادامه دهد. آن‌ها بسیار خوشحال بودند.

در ادامه این گزارش آمده است منافقین با پرداخت پول‌های هنگفت، سرویس‌های اینترنت بسیار پرسرعت خریداری و اجازه رسمی را از مقامات آلبانی برای نصب آنتن بر بالای کوه داجتی که مشرف به شهر تیراناست، دریافت کرده‌اند. در واقع منافقین برای خود یک شبکه مخابراتی راه‌اندازی کرده‌اند. یک شرکت خصوصی آلبانیایی مسوول تأمین امنیت اردوگاه منافقین است و نیروهای مسلح را در شیفت‌های ۶‌ساعته مأمور مراقبت از این اردوگاه کرده است. گزارش «ایندیپندنت» می‌افزاید: به نظر می‌آید سران مجاهدین خلق با مقامات ارشد دولت آلبانی روابط نزدیکی دارند. یکی از وزرای کابینه کنونی آلبانی، وزیر دفاع دولت سابق و همچنین معاون سابق وزیر کشور آلبانی زمانی که رودی جولیانی (شهردار سابق نیویورک و وکیل شخصی ترامپ) اوایل سال جاری به مناسبت سال نوی شمسی از تیرانا دیدن کرد، او را همراهی می‌کردند. حسن حیرانی، عضو سابق منافقین، اردوگاه اشرف‌۳ را به مزرعه حیوانات تشبیه می‌کند (اشاره دارد به کتاب جورج اورول با همین عنوان) زیرا این گروهک تشکیلاتی منزوی است که به صورت دیکتاتوری اداره می‌شود. حیرانی در این باره می‌گوید: به ما (عناصر منافقین) گفته می‌شود به حساب‌های کاربری آن‌هایی که مخالف یا منتقد مجاهدین خلق (منافقین) هستند حمله کنیم یا توییت‌های مریم رجوی را بازنشر کنیم.

گزارش «ایندیپندنت» می‌افزاید: به عناصر منافقین گفته می‌شود در فضای مجازی وابستگی خود را به این گروهک تروریستی فاش نکنند، زیرا اوضاع اکنون به نفع منافقین نیست. بنابراین آن‌ها باید تظاهر کنند از سلطنت‌خواهان یا فعالان سیاسیِ خواهان دموکراسی هستند.
 

منافقین کشوری جداگانه در داخل آلبانی تشکیل داده‌اند

در بخش دیگری از این گزارش با اشاره به اینکه عناصر فراری منافقین همواره مورد تهدیدهای این گروهک تروریستی هستند، به نقل از زایلا آمده است حتی پلیس آلبانی نیز اجازه ندارد وارد اردوگاه منافقین شود. او می‌افزاید: وزارت کشور آلبانی هیچ کنترلی بر این اردوگاه ندارد. این اردوگاه به یک تشکیلات زیرزمینی سرّی تبدیل شده است.

از زمان حضور اعضای گروهک منافقین در آلبانی، شبکه نشنال جئوگرافی، کانال ۴ انگلیس، شبکه الجزیره و چندین شبکه محلی آلبانیانی از این تروریست‌ها گزارش تهیه کرده‌اند که وجه اشتراک این گزارش‌ها و مستندها، ماهیت مخوف و رازآلود این گروهک تروریستی و استیصال و درماندگی اعضای این گروهک بوده است.

منبع: صبح نو


اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها