کد خبر: ۴۵۲۹۲۱
زمان انتشار: ۱۱:۳۶     ۲۸ بهمن ۱۳۹۷
شیوه جدید بی‌توجهی به مطالبات رسانه‌های دغدغه‌مند؛
ابراهیم داروغه‌زاده در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر در بخشی از سخنان خود با حمله به رسانه‌های مطالبه‌گر درخصوص کاستی‌های جشنواره گفت: شور و نشاط اجتماعی جشنواره از دید آن‌ها مغفول مانده؛ این سخنان داروغه‌زاده در حالی است که به زعم بسیاری از فعالان رسانه‌ای، منتقدان و سینماگران کشور جشنواره چند سالی است به واسطه سیاست‌گذاری‌های غلط شکلی خنثی و انفعالی گرفته است.
به گزارش پایگاه 598، یکی از اتفاقات مهم این دوره از جشنواره فیلم فجر همگرایی و هم افزایی بی‌سابقه رسانه‌های قانونی کشور بود.
اتحاد ده‌ها رسانه رسمی، برجسته و مجوزدار فرهنگی، هنری و سینمایی کشور با دیدگاه‌های سیاسی و عقیدتی مختلف از درخواست آن‌ها از سرپرست سازمان سینمایی مبنی بر عدم اجازه حضور رسانه‌های غیررسمی شامل شبه‌رسانه‌های تلگرامی و اینستاگرامی در کاخ جشنواره و تأکید بر اینکه اعضای برخی سایت‌های مجوزداری که صرفاً به انتشار مطالب کپی و یا زردنویسی‌های حاشیه‌دار می‌پردازند و یا صرفاً در ایام منتهی به جشنواره شروع به فعالیت می‌کنند و طی سال‌های اخیر نیز به خوبی شناسایی شده‌اند، در جایی غیر از کاخ رسانه‌ها به تماشای آثار این رویداد سینمایی بنشینند، شکل گرفت!
هرچند که مسئولان جشنواره و سازمان سینمایی در نهایت و علی‌رغم تمامی شعارهای‌شان نسبت به این مسأله واکنش جدی نشان ندادند و پردیس سینمایی ملت شاهد حضور افرادی بود که با دور زدن جشنواره به اسم‌های مختلف آمده بودند تا در این رویداد حاشیه‌سازی کنند و رسانه‌های غیرقانونی‌شان را پوشش دهند! جالب‌تر آنکه مسئولان پا را فراتر گذاشته و حتی به برخی از کانال‌های تلگرامی که بنا به قانون غیرقانونی هستند غرفه هم اختصاص داده بودند!
اما در نهایت این هم‌افزایی بی‌سابقه باعث شد تا رسانه‌ها حتی رسانه‌های وابسته به دولت امسال براساس صداقت، عدالت و حق‌گویی فعالیت‌های‌شان را به پیش ببرند و از همان روزهای ابتدایی نسبت به مشکلات بسیار جشنواره از ساختار و اجرا گرفته تا محتوای آثار واکنش نشان دهند.
این اتفاق باعث تلخکامی مدیران شد و به همین علت ابراهیم داروغه‌زاده در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر در جملاتی با بیان اینکه «با کمال تاسف آنچه از دید رسانه‌ها خصوصا رسانه‌های پایتخت در این آیین باشکوه مغفول ماند شور و نشاط و جریان اجتماعی ایجاد شده حول محور سینما در سراسر ایران بود»!؛ نسبت به این رسانه‌ها موضع گرفت!
از سوی دیگر در نهایت بهت، حیرت و ناباوری در مراسم اختتامیه جشنواره برخی از رسانه‌های زرد و حاشیه‌ساز که معلوم نیست چه بده بستانی با برخی دست‌اندرکاران جشنواره دارند اجازه داده می‌شد که به سالنی که سیمرغ‌داران جشنواره در آنجا حضور داشتند راه پیدا کنند و مصاحبه‌های اختصاصی بگیرند و سایر رسانه‌های رسمی، قانونی و با هویت اجازه حضور در این سالن را پیدا نمی‌کردند!
با این شرایط به نظر می‌رسد مسئولان جشنواره و سازمان سینمایی شیوه جدیدی از بایکوت کردن رسانه‌ها را به پیش می‌برند و می‌خواهند مانع از فعالیت جدی رسانه‌های قانونی و باهویت شوند، غافل از آنکه این راه به ترکستان می‌رود!

منبع: سینماپرس
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۱
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها