تیم ذوب آهن ۸ بازی از ۱۶ بازی را در فولادشهر به میدان رفته که در هیچ یک از این دیدارها پیروز نشده است. این طلسم مقابل نساجی هم شکسته نشد و ذوبیها امیدوارند نخستین پیروزی خانگی شان را در اولین دیدار آسیایی به دست آورند.
ذوب آهن تنها ۲ پیروزی در کارنامهاش دارد. اولین پیروزی این تیم در هفته نخست رقابتها مقابل نساجی در قائمشهر به دست آمد و دومین پیروزی آنها هم هفته پنجم مقابل ماشین سازی.
خط حمله ذوب آهن پس از سپیدرود و استقلال خوزستان با ۱۲ گل زده سومین خط حمله کم کار و خط دفاعی آن نیز همراه فولاد با ۱۸ گل خورده پنجمین خط دفاعی ضعیف مسابقات می باشد.
خط دفاعی تیم ذوب آهن تا هفته دوازدهم و قبل از تغییرات کادر فنی در ۱۱ بازی ۱۵ گل خورده بود و بعد از سپیدرود و استقلال خوزستان که با ۱۸ گل خورده ضعیف ترین خط دفاع مسابقات بودند، سومین خط دفاع ضعیف لیگ بود. «بد و زیاد گل خوردن» بدترین عادت این تیم و اصلی ترین عامل نتایج ضعیف آن است.
ذوب آهن از هفته دوازدهم به بعد ۵ بار با هدایت منصوریان به میدان رفت که در این ۵ بازی تنها ۳ بار دروازهاش باز شد تا مشخص شود اولین تاثیر حضور منصوریان روی این تیم، ترک عادت «بد و زیاد گل خوردن» بود.
ذوب آهن در زمان مربیگری امید نمازی به طور متوسط در هر بازی ۱/۳۶ گل دریافت می کرد که این معدل در زمان مربیگری منصوریان به ۰/۶ گل در هر بازی کاهش یافته است.
گرچه جایگاه کنونی ذوب آهن در جدول رده
چهاردهم است و سبز پوشان تنها دو تیم سپیدرود و استقلال خوزستان را پایین
تر از خود می بینند، اما فشردگی امتیازات به گونهای است که آنها میتوانند
طی سه چهار بازی تا میانههای رو به بالای جدول صعود کنند. البته منوط به
این که طلسم ناکامی این تیم در بازیهای خانگی شکسته شود.