وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

  •  
      
کد خبر: ۴۵۰۹۸۳
زمان انتشار: ۱۴:۴۸     ۱۵ دی ۱۳۹۷
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس آخرین روند بررسی سوال از رئیس‌جمهور در مجلس را تشریح کرد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از تسنیم، جلال محمودزاده، نایب رئیس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی، با اشاره به آخرین روند بررسی طرح سوال از حجت الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهور در مجلس، گفت: سوال نمایندگان از رئیس‌جمهور هنوز به قوت خود باقی است.

وی با بیان اینکه بهای قیمت گندم علی‌رغم توافق مجلس و دولت برای افزایش آن هنوز یکی از محور‌های سوال نمایندگان از رئیس‌جمهور است، افزود: علاوه بر این دولت محصولاتی مانند چغندر‌قند، دانه‌های روغنی، سیب زمینی و غیره را با قیمت بسیار پایین از کشاورزان می‌خرد که این مسائل نیز از دیگر محور‌های سوال از رئیس‌جمهور است.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس ادامه داد: امهال وام کشاورزان خسارت دیده، بخشودگی جرایم و سود بانکی کشاورزانی که از تسهیلات بانکی استفاده کردند، عدم اجرای مصوبات مجلس در برنامه ششم توسعه در حوزه کشاورزی و همچنین اجرای ناقص قانون بهره‌وری کشاورزی از جمله محور‌های سوال از رئیس جمهور است.

محمودزاده با تاکید بر اینکه رئیس‌جمهور به عنوان رئیس دولت باید برای بخش کشاورزی بهتر برنامه‌ریزی کند، ادامه داد: متاسفانه بخش کشاورزی از همان ابتدا برای رئیس‌جمهور در اولویت نبوده است.

نماینده مردم مهاباد در مجلس با بیان اینکه لازم است رئیس جمهور در مجلس حضور یابد و درباره محور‌های سوال نمایندگان از وی، توضیحاتی را ارائه دهد، اضافه کرد: اگر بخواهیم بخش کشاورزی را به همین روش اداره کنیم، قطعا کشاورزی آسیب دیده و روستاها خالی از سکنه خواهد شد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در پاسخ به این پرسش که سوال از رئیس‌جمهور چه زمانی تقدیم هیئت رئیسه مجلس می‌شود، اظهار داشت: با توجه به اینکه بررسی بودجه در دستورکار مجلس قرار دارد باید دید متقاضیان چه تصمیمی در این‌ باره خواهند گرفت.


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام