وی ادامه داد: این مسئله در جامعه هدف کمیته امداد بسیار سخت تر می شود و در نتیجه برای سیاست های حمایتی و ماموریت هایی که در امداد بخواهد اعمال شود نیازمند بازنگری ها است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات غیرکارشناسی و غیرتخصصی دولت موجب افزایش هزینه های ناشی از شوک ارزی شد، گفت: چهار ماه سیاست های اشتباه ارزی، کشور را به پرتگاه اقتصادی برد که هنوز شاهد التهابات بازار هستیم.
پورابراهیمی افزود: بدترین تصمیم در دولت آقای روحانی سیاست های ارزی است که هزینه های سنگینی وارد کرد و پیامد آن افزایش تورم و کاهش قدرت خرید مردم بوده که اکنون باید در سه سرفصل برای رفع آن اقدام کرد.
وی با بیان اینکه دولت را مکلف کردیم کالاهای اساسی مانند نهاده های بخش کشاورزی و دامی، شکر، روغن، برنج، دارو و ... با ارز چهار هزار و ۲۰۰ وارد کند، سوءنظارت دولت در بازار را عنوان کرد و گفت: کالاها باید نهایتا با ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش قیمت به دست مردم برسند، اما آماری که از خرده فروشی در بازار داریم، ۵۰ تا ۷۰ درصد میانگین قیمت کالاهای اساسی افزایش یافته است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به پیشبینی درآمد ۵۰ میلیارد دلار حاصل از فروش نفت تا پایان سال گفت: ۱۳ تا ۱۴ میلیارد دلار برای بخش واردات کالاهای اساسی گذاشته شده است.
وی با تاکید بر ورود کمیته امداد برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز جمعیت زیر پوشش خود بیان کرد: در شرایط سخت اقتصادی امروز علاوه بر خدماتی که کمیته امداد به جامعه هدف خود می دهید، باید بابت تامین ۲۵ قلم کالای اساسی که دولت برای آن یارانه در نظر گرفته تصمیم بگیرد.