کد خبر: ۴۴۸۰۱
زمان انتشار: ۱۱:۲۴     ۲۱ اسفند ۱۳۹۰
شبکه اجتماعی داخلي و خارجي باوجود مفيد بودن در صورت عدم نظارت صحيح خانواده ها و متوليان امر بر انها مي تواند اثرات مخربي بر جامعه و نسل كم تجربه داشته باشد.

به گزارش سرويس سبك زندگي بي باك؛ شبکه های اجتماعی برپایه اینترنت از قبیل facebook.com و myspace.com در بین جوانان محبوبیت به سزایی کسب کرده‌اند.

 این شبکه‌های اجتماعی درعین حال که فضاهایی هستند که در آنها افراد دوستان جدیدی پیدا می‌کنند و یا دوستان قدیمی خود را در جریان تغییرات زندگی شان قرار می‌دهند، مکان‌هایی برای تبادل نظر هستند که در آنها جوانان عقاید و نظرات خود را با هم به اشتراک می‌گذارند.

این قابلیت که یک جوان بتواند با امثال خود در کشورهای دیگر جهان ارتباط برقرار کند باعث می‌شود تا این شبکه‌ها به مکانی تبدیل شوند که در آنها ایده‌های جدید معرفی شود و مورد بحث قرار گیرد اما با همه اين اوصاف؛ بي ترديد شبكه هاي اجتماعي امروزه بعنوان يكي از خطرات مهم در سر راه خانواده ها محسوب مي شوند.

 فيس بوك از مشهورترين شبكه هاي اجتماعي حال حاضر در سراسر دنيا به شمار مي رود كه ضروري است خانوادها قبل از باز كردن درب دنياي مجازي به روي فرزندان خود نسبت به خطرات و آسيبهاي اين شبكه اجتماعي و راهكارههاي عملي براي مقابله با خطرات آن كسب اطلاع نمايند.

در عموم شبكه هاي اجتماعي طوري برنامه ريزي شده كه كاربران براي جذب مخاطبان و دوستان بيشتر و يا افزایش تعداد لایک ها به رفتارهاي بی پروا و نمایش تصاویر نامناسب خود اقدام مي نمايند.



بنابرگزارشات؛ بسیاری از دختران بی تجربه و کم سن و سال که دوست دارند طرفداران و دوستان بیشتری برای خود در این شبکه دست و پا کنند اطلاعات شخصی فراوان و تصاویر متعددی از خود را در شرایط عجیب و غیرعادی و در مواردی با پوشش های نامناسب به اشتراک می گذارند که این اطلاعات ممکن است مورد سوءاستفاده هکرها، کلاهبرداران اینترنتی و همین طور افرادی قرار بگیرد که به دنبال سوءاستفاده های اخلاقی هستند.

رشد فزاینده انتشار عکس های بی پروای دختران کم سن وسال در فیس بوک که همراه با ژست های زننده آنها منتشر می شود، موجب نگرانی کارشناسان تربیتی و والدینی شده که از تبعات چنین اقداماتی به خوبی مطلع هستند.



در حالی این کار به ادعای بچه ها موجب اجتماعی شدن آنها و یافتن دوستان بیشتری می شود، کارشناسان امنیتی معتقدند بسیاری از مزاحمان نوامیس با جلب دوستی این دختران بی تجربه ابتدا پیامک های تحریک آمیزی برای آنان ارسال می کنند و پس از جلب اعتماد آنها از این افراد سوءاستفاده می کنند. بعد از سوءاستفاده که معمولا با تهیه عکس و فیلم همراه است، باجگیری از این افراد آغاز می شود.

دخترانی که آبروی خود را به دنبال افشای تصاویر خصوصی زننده خود در اینترنت بر باد رفته می بینند دچار آسیب های شدید روحی و روانی می شوند و در مواردی نیز کار آنها به خودکشی می کشد. صاحب نظران معتقدند با توجه به نیاز دختران نوجوان به جلب توجه و برانگیختن حس علاقه و محبت ضروری است والدین از استفاده آنها از شبکه های اجتماعی جلوگیری کرده و آموزش های لازم را در مورد باجگیری های اینترنتی به فرزندانشان بدهند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها