از اواخر وقت روز آینده تا ظهر یکشنبه، بارش در استانهای ساحلی خزر تا اندازهای کاهش مییابد ولی مجدداً از اواخر وقت روز یکشنبه و در روزهای دوشنبه و سهشنبه هفته آینده با تقویت جریانات شمالی تشدید بارش در سواحل خزر پیشبینی میشود.
همچنین به سبب عبور امواج تراز میانی جو، بعدازظهر امروز در استانهای واقع در زاگرس مرکزی و جنوبی، شمالغرب، مرکز و همچنین استانهای واقع در دامنه جنوب البرز و بخشهایی از شمالشرق در ساعات بعداظهر و اوایل امشب رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید پیشبینی میشود که این شرایط به تناوب تا اواسط هفته در مناطق ذکر شده حاکم است.
روزهای شنبه و یکشنبه هفته پیشِرو فعالیت سامانه بارشی در مناطقی که ذکر شد تقویت میشود، همچنین در بخشهایی از جنوب و جنوب شرق نظیر استانهای فارس، بوشهر، کرمان و شمال هرمزگان در ساعات بعدازظهر افزایش ابر، رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود.
روزهای شنبه و یکشنبه بارش برف در ارتفاعات البرز و مرکزی دور از انتظار نیست، همچنین فردا و روزهای سهشنبه و چهارشنبه در شمال شرق و شرق کشور وزش باد شدید و خیزش گردوخاک پیشبینی میشود.
در دو روز آینده در برخی مناطق شمال غرب، غرب، بخشهایی از مرکز، استانهای واقع در دامنههای زاگرس مرکزی و جنوبی و استانهای واقع در دامنههای جنوبی البرز، رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود.
فردا شنبه 97/07/21 در برخی نقاط استانهای اردبیل، آذربایجانهای غربی و شرقی، تهران، البرز، قم، قزوین، زنجان، همدان، مرکزی، کردستان، کرمانشاه، لرستان، چهار محال بختیاری،کهگیلویه و بویراحمد، فارس، نیمه غربی اصفهان، غرب سمنان، شرق بوشهر و جنوب یزد، رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیشبینی میشود.
با توجه به رگباری بودن بارشها، احتمال آبگرفتگی معابر عمومی و سیلابی شدن مسیلها و رودخانه ها در مناطق ذکر شده وجود دارد که توصیه میشود، برای کاهش خسارات احتمالی تمهیدات لازم در نظر گرفته شود.
از اوایل امشب تا ظهر شنبه، دریای خزر مواج است که توصیه میشود، نکات ایمنی هنگام تردد قایقهای سبک و تفریحی رعایت شود.
آسمان تهران فردا نیمهابری در برخی ساعات رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید پیشبینی میشود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 22 و 14 درجه خواهد بود.
فردا اهواز با بیشینه دمای 40 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و بجنورد با کمینه دمای 2 درجه بالای صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.
میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی ۹۸-۹۷ (یکم مهرماه ۹۷) تا روز ۱۴ مهرماه سال زراعی جاری ۲.۹ میلیمتر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی ۶ میلیمتر بوده است که بارش سال جاری ۵۱.۵ درصد کمتر از سال گذشته است.
همچنین میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور ۲.۲ میلیمتر بوده است که بارش سال جاری ۳۰.۸ درصد بیشتر از سال بلندمدت است.
بیشترین میزان بارش در هفته دوم سال زراعی متعلق به منطقه رودسر در استان گیلان به میزان ۳۱۶.۹ میلیمتر بوده است.
میانگین گرمترین منطقه کشور در این مدت، مهران و آبادان در استان خوزستان به میزان ۴۴.۴درجه سلسیوس و خنکترین منطقه لالهزار در استان کرمان به میزان ۴.۲ درجه سلسیوس بوده است.