بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در بازار سنگاپور ۰.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۱۹۱.۱۸ دلار رسید. بهای معاملات این بازار روز گذشته به ۱۲۰۱.۵۱ دلار صعود کرده بود که بالاترین قیمت از ۱۳ اوت بود، اما طلا نتوانست این مرز روانی با اهمیت را حفظ کند.
در بازار آمریکا، هر اونس طلا برای تحویل در دسامبر، با ۰.۳ درصد کاهش، ۱۲۰۰ دلار معامله شد. بهای معاملات این بازار روز چهارشنبه با ۳.۳۰ دلار یا ۰.۳ درصد افزایش، در ۱۲۰۳.۳۰ دلار بسته شده بود.
پیتر فانگ، مدیر معاملات شرکت فلزات ارزشمند "وینگ فانگ" اظهار کرد: سرمایهگذاران نگران دور جدید تعرفههای آمریکا علیه چین هستند و دلار خریداری میکنند که در حال حاضر به عنوان دارایی مطمئن به حساب میآید. وی در ادامه افزود: نگرانیها نسبت به افزایش نرخهای بهره آمریکا نیز قیمت طلا را تحت فشارهای کاهشی قرار داده است. با وجود حمله اخیر دونالد ترامپ به نرخهای بهره بالا، انتظار میرود بانک مرکزی به راه خود ادامه دهد و ۱۲۰۰ دلار به مرزی مقاومتی تبدیل شده که عبور قیمت طلا از آن دشوار است.
مقامات آمریکایی و چینی برای نخستین بار در بیش از دو ماه گذشته دیدار کردند تا راهی را برای خارج شدن از اختلافات تجاری شدید پیدا کنند، اما هیچ مدرکی دال بر اینکه مذاکرات مقامات رده پایین دو کشور اجرای دور جدید تعرفهها در روز پنج شنبه را متوقف خواهد کرد، وجود ندارد.
گزارش نشست سیاست پولی اخیر بانک مرکزی آمریکا نشان داد که بانک مرکزی در مسیر افزایش بیشتر نرخهای بهره قرار دارد.
بانک مرکزی آمریکا امسال نرخهای بهره را دو بار افزایش داده و انتظار میرود پس از ثابت نگه داشتن آنها در نشست قبلی، ماه آینده افزایش نرخهای بهره را تصویب کند.
افزایش نرخهای بهره هزینه نگهداری طلا که بازدهی ندارد را بالا میبرد و از ارزش دلار که طلا به آن قیمت گذاری میشود، پشتیبانی میکند.
شاخص دلار آمریکا در برابر سبدی از شش ارز بزرگ در معاملات روز پنج شنبه ۰.۳ درصد رشد کرد و به ۹۵.۴۱۱ واحد رسید.
بر اساس گزارش رویترز، بازارها اکنون مشتاقانه منتظر سمپوزیوم بانک مرکزی آمریکا در جکسون هال هستند که روز جمعه آغاز میشود. سرمایه گذاران منتظرند تا هر گونه تغییر موضع بانک مرکزی به خصوص پس از انتقاد اخیر رئیس جمهور آمریکا از سیاست پولی را بشنوند.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۶۴ دلار رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۰.۴ درصد کاهش، به ۷۸۸.۸۰ دلار رسید و هر اونس پالادیوم با یک درصد کاهش، ۹۱۶.۹۰ دلار معامله شد.