امانی گفت : آقایان در گزارشی که برای شهردار سابق تهران آقای نجفی تهیه کرده و وی نیز آن را در شورای شهر ارائه دادهاند و در رسانهها منتشر شده جایگاه تهران را در رتبه بندی جهانی با عناوینی چون « ضعیف ترین »و در «رتبه آخر» و ... توصیف کرده بودند.
وی تصریح کرد: در حالی که در آن گزارش ، فقط سه شاخص که شهر تهران نسبت به بقیه شهرها رتبه کمتری داشت مورد استفاده قرار گرفته بود که 2 شاخص آن ارتباطی با مدیریت شهری نداشت و در گزارش اکونومیست آمده که تهران پایتخت ایران در کنار شهرهای آبیجان ، هانوی و بلگراد با 5 درصد رشد شهرهایی بودند که بیشترین بهبود کیفیت زندگی رادر5سال گذشته تجربه کردهاند.
معاون سابق برنامه ریزی، توسعه شهری و امور شورای شهرداری تهران ادامه داد: مردم تهران فراموش نمیکنند که آقایان اصلاح طلب مدیریت شهری ، عناوینی مثل ( شهر سوخته ) را در مورد تهران چقدر تبلیغ و تکرار کردند ؟ اما توسعه شهر تهران و بهبود کیفیت زندگی در آن مشهود و ملموس است که حتی دشمنان خارجی ما از جمله بنگاه سخن پراکنی انگلیسی هم ناچار شدن این گزارش را منتشر کند.
امانی همچنین این موضوع را مطرح کرد که توسعه حمل و نقل عمومی به خصوص مترو و اتوبوسرانی ، توسعه فضاهای فرهنگی ، توسعه فضاهای ورزشی ، ایجاد خانههای سلامت ، سرای محلات شهر تهران ، ایجاد پارکهای بزرگ و فرامنطقهای مانند نهج البلاغه ، جوانمردان ، یاس فاطمی ، بوستان بزرگ ولایت و دریاچه چیتگر ، مشارکت دادن مردم و ایجاد شورایاران محلات ، اجرای طرح های فرهنگی و زیست محیطی در تپههای عباسآباد و باغ پرندگان همه و همه در راستای بهبود کیفیت زندگی شهروندان تهرانی انجام گرفته است و استقبال فوق العاده مردم تهران از این امکانات و گذراندن اوقات فراغت خانوادهها و فرزندان آنها در این مجموعه ها نشاط و شادابی شهروندان را افزایش داده است.
وی از تهیه کنندگان گزارش جهت دار شهردار سابق تهران خواست بفرمایند دلایل افزایش کیفیت زندگی در تهران در 5 سال گذشته چیست ؟ و مدیریت سابق شهری بویژه شهردار تهران آقای قالیباف چه اقداماتی انجام دادهاند که باعث رشد 5 درصدی کیفیت زندگی و قرار گرفتن در بین 5 شهر برتر جهان از این حیث شده است. و پاسخ آنان به گزارش قبلی و حملات و سیاهنماییهایشان چه خواهد بود.