وی ادامه داد: بنابراین بیش از یک چهارم نمایندگان همچنان خواستار طرح سوال از رئیسجمهور بودند که طبق آئیننامه و مطابق اصل 88 قانون اساسی و ماده 213 آئیننامه داخلی مجلس شورای اسلامی و بنا بر گزارش شماره "د" 499771114 مورخ 9 مرداد 97 کمیسیون اقتصادی سوال این نمایندگان از رئیسجمهور مورد بررسی قرار گرفت که با عنایت به اتمام زمان و عدم اقناع آنان در 5 محور اعلام وصول شد.
وی در خصوص حواشی پیش آمده در مورد سوال از رئیسجمهور گفت: آقای روحانی میتواند از فرصت پیش آمده برای حضور در بین وکلای ملت به نحو احسن استفاده کند و ما نمایندگان استقبال می کنیم که ایشان حرفهایشان را رک و صریح بزند.
امیرآبادی در خصوص بحث اختیارات رئیسجمهور و جو سازی برخی رسانه های دولتی در این زمینه تأکید کرد: پس از پیروزی جمهوری اسلامی ایران تنها رئیسجمهوری که بیشترین اختیارات را دارد آقای روحانی است. حتی آقای روحانی اختیارات قوه قضائیه و مقننه را به جهت ریاست شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا دارد.
وی افزود: در آن شورا برخی قوانین برای پیشبرد اهداف اقتصادی نسخ یا تعلیق موقت می شود و دو قوه دیگر ملزم به همکاری با رئیسجمهور هستند.
نماینده مردم قم خاطر نشان کرد: حتی توصیه ای که رهبر معظم انقلاب به ارتش و سپاه فرمودند برای حمایت از دولت برای حل مشکلات اقتصادی مردم هم در این راستا است. بنابراین آقای رئیسجمهور بهانه ای ندارد چون هم اختیارات قوه مجریه را دارد و هم بقیه اختیارات را هم گرفته است که یک نمونه آن بحث ادغام بانک های نیروهای مسلح بود که آقای رئیسجمهور از رهبری مجوز این کار را گرفتند و یا اینکه در بحث واکذاری پروژهها وی سازمان های نظارتی را مکلف کردند که در واگذاری ها خیلی دخالتی نداشته باشند.
به گزارش 598، عضو هیئترئیسه مجلس در آخر تأکید کرد: آقای رئیسجمهور تشریف بیاورد در مجلس و حرفهایش را بزند و از قولهایی که به مردم داده بگوید و دلایل عدم اجرای قولهایش را هم رک و صریح بگوید و هیچچیز را نگفته نگذارد مجلس از این باب هیچ نگرانی ندارد!
*مصاحبه از علی شعبانی