کد خبر: ۴۴۳۶۸۴
زمان انتشار: ۱۳:۵۴     ۲۱ تير ۱۳۹۷
رویترز اعلام کرد: هند با هدف سیاسی و تحت فشارهای ترامپ خرید نفت از آمریکا را 2 برابر کرد و خرید از ایران را کاهش می‌دهد، احتمالا در روزهای آتی افزایش بیشتری هم خواهد داد.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از رویترز، میزان صادرات نفت خام آمریکا به هند در ماه ژوئن به بیشترین میزان خود رسیده و در مقایسه با سال گذشته دو برابر شده است. این در حالی است که میزان واردات نفت خام هند از ایران نیز به شدت کاهش یافته است.

افزایش واردات نفت خام هند از آمریکا و کاهش از ایران در آستانه اعمال تحریم‌های آمریکا علیه ایران انجام می شود.آمریکا هم پیمانان خود را تحت فشار قرار داده تا خرید نفت از ایران را تا ماه نوامبر به صفر برسانند.

چرخش هند برای خرید نفت از آمریکا و کاهش خرید از ایران با  اهداف سیاسی صورت می‌گیرد و تلاش می‌کند تا خود را به عنوان متحد نزدیک آمریکا جلوه دهد.

بر اساس آخرین آمارهای دولتی، آمریکا به صادرکننده عمده نفت تبدیل شده و روزانه 1.76 میلیون بشکه نفت در ماه آوریل صادر کرد.

به گفته تجار و تولیدکنندگان، آمریکا در سال جاری 15 میلیون بشکه به هند نفت صادر خواهد کرد که در مقایسه با سال گذشته دو برابر خواهد شد.

میزان صادرات نفت آمریکا به هند با اعمال تعرفه از سوی چین بر نفت خام آمریکا می‌تواند افزایش بیشتری داشته باشد چرا که تعرفه‌گذاری از سوی چین می‌تواند حجم خرید این کشور را کاهش دهد و هند می‌تواند مشتری عمده نفت آمریکا باشد.

از سوی دیگر نفت آمریکا به دلیل هزینه پایینی که برای واردکنندگان دارد مورد اقبال است، «شارما» رئیس امور مالی شرکت پالایشگاهی نفتی هند گفت: به دلیل هزینه پایین نفت آمریکا تقاضا برای این نفت زیاد است و در صورتی که چین روی نفت خام آمریکا تعرفه اعمال کند، تقاضا بیشتر خواهد شد.

وی گفت: «اگر چین روی نفت خام آمریکا تعرفه بگذارد احتمالا واردات‌مان را بیشتر خواهیم کرد. ما در کوتاه مدت به دنبال خرید 3 یا 4 محموله نفت خام آمریکا در مدت زمان 3 یا 6 ماهه هستیم».

روز گذشته منابع کشتیرانی و صنعتی اعلام کردند واردات نفت هند از ایران در ماه ژوئن 15.9 درصد کاهش یافت در ماه ژوئن این کشور 596 هزار و 800 بشکه نفت در روز از ایران خریداری کرده که نسبت به ماه قبل آن با کاهش شدیدی مواجه است.

منبع: فارس

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها