کد خبر: ۴۴۳۲۲۲
زمان انتشار: ۱۰:۵۹     ۱۱ تير ۱۳۹۷
خونین شهر تشنه است!
در خیانت اغتشاشگران سفارشی از جمله منافقین منفور به مردم هم شکی نیست؛ آنها که با اسلحه به تیراندازی پراکنده شبانه در سطح شهر پرداخته و اموال عمومی را تخریب می کنند. حساب منافقان آدمکش جداست اما خشم مردمی که حتی در آب خوردن و هوای تنفس هم مشکل دارند طبیعی است و باید در قبال آنها حداکثر مدارای ممکن توسط نیروهای انتظامی انجام شود.
سرویس اجتماعی پایگاه 598/ کیوان سلیمانی؛  بحران آب در خوزستان به عنوان یکی از پرآب‌ترین استان های کشور جز سوءمدیریت مسئولان داخلی هیچ دلیلی نمی تواند داشته باشد. در کوتاهی مسئولان با تحمیل وضعیت مشقت بار به مردم خوزستان و بی توجهی طولانی مدت به منتقدان دلسوز درباره بحران آب کشور شکی نیست؛ پس از ادامه تلاش های اورژانسی برای حل فوری و کامل مسئله خرمشهر و آبادان باید آنها که غفلت کرده اند، شناسایی و تأدیب یا اخراج شوند، از کوچکترین کارمند تا وزیر کشور، و افراد و افکار شایسته و کارآمد جایگزین شوند.


اعتراضات مردمی به بحران آب و همه مسائل کشور می بایست از سال ها قبل شروع می شد و هیچگاه متوقف نشود! این اعتراضات اجتماعی که امروز برخی خرده مسئولان را برای بهبود وضعیت آب خرمشهر مجبور به تجویز کار فشرده و حتی سه شیفته کرده، و احتمالا دولت را وادار به ترمیم کابینه خواهد کرد، در حل مسائل دیگر و بیشتر هم جواب خواهد داد!

در خیانت اغتشاشگران سفارشی از جمله منافقین منفور به مردم هم شکی نیست؛ آنها که با اسلحه به تیراندازی پراکنده شبانه در سطح شهر پرداخته و اموال عمومی را تخریب می کنند. برخورد با عوامل آشوب های این چنینی یکی از پیش نیاز های فراهم کردن شرایط امن اعتراضات مردمی است. حساب منافقان آدمکش جداست اما خشم مردمی که حتی در آب خوردن و هوای تنفس هم مشکل دارند طبیعی است و باید در قبال آنها حداکثر مدارای ممکن توسط نیروهای انتظامی انجام شود.


خباثت اسرائیل را هم مردم تشخیص می دهند؛ شمر زمان که بی شرمانه به مردم ایران وعده حل بحران آب می دهد و با بهانه بمب اتمی و ولخرجی ماجراجویانه! به فعالیت هسته ای ایران حمله میکند اما راه حل اصلی‌اش نیروگاه آب شیرین کن هسته ای است، هرچند اینجا نیز ساده لوحی برخی مسئولین و اقشاری از جامعه عامل اصلی این غفلت استراتژیک است که امیدواریم تداوم نداشته باشد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۳
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۳۹ - ۱۱ تير ۱۳۹۷
۰
۰
مگر همین ها نبودند که گفتند : «هرچند هوا نداریم ولی هواتو داریم»؟؟؟!!!
پاسخ
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۳ - ۱۱ تير ۱۳۹۷
۰
۰
بازخوانی پرونده‌ انتقال آب به کویت 
انتقال روزانه ۹۰۰ هزار مترمکعب آب شیرین، با احداث خط لوله از ایران به کویت، در پاییز ۱۳۸۲ امضا شد. این میزان آب، سالانه در حدود ۳۳۰ میلیون مترمکعب می‌شد؛ یعنی آبی معادل یک‌سوم مصرف سالانه‌ی کلانشهر تهران در سال ۱۳۹۶. دولت وقت، همچنین، موافقت کرده بود که در صورت لزوم میزان این آب را به ۶۰۰ میلیون مترمکعب در سال نیز افزایش دهد! (همشهری، یکم امرداد ۱۳۸۰، صفحات ۱۸-۱۷). #خاتمی، همان‌زمان، گفته بود: «صادرات آب به کویت و کشورهای حوزه خلیج فارس نقش موثری در اعتمادسازی در روابط بین کشورها دارد» (شرق، ۷ خرداد ۱۳۸۳، صفحه ۱۰). 
به گزارش «مردم‌سالاری آنلاین»، هفته‌نامه‌ی برنامه که ناشر آن معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری است، در ۳۰ آذرماه ۱۳۸۲، خبر داد که هیأت وزیران، با امضای موافقت‌نامه‌ای میان جمهوری اسلامی و کویت، با انتقال آب شیرین از ایران به کویت موافقت کرده و برپایه‌ی این مصوبه وزارت نیرو مجاز شده تا نسبت به امضای موافقت‌نامه اقدام و مراحل قانونی را تا تصویب نهایی پیگیری کند. 
پاسخ
اميرخان
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۴۷ - ۱۲ تير ۱۳۹۷
۰
۰
استاندار بي لياقت خوزستان را عوض كنيد خيلي از مشكلات خوزستان حبل مي شود. اين آقاي به اضطلاح خوشگل اصلاح طلب پاسخ بدهد كه در دوره استانداري چه مشكلي از خوزستان حل شده است.
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها