کد خبر: ۴۴۱۹۲۶
زمان انتشار: ۱۵:۳۵     ۰۷ خرداد ۱۳۹۷
قرآن که فرمود: «کتب علیکم الصیام» برای این است که در این ماه ملکه تقوا برایمان حاصل شود، نه اینکه فقط یک ماه رمضان عبادت کنیم و مابقی ایام را به حال خودمان باشیم.
به گزارش پایگاه 598 به نقل از مهر: قرآن که فرمود: «کتب علیکم الصیام» برای این است که در این ماه ملکه تقوا برایمان حاصل شود، نه اینکه فقط یک ماه رمضان عبادت کنیم و مابقی ایام را به حال خودمان باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، متن زیر گفتاری از حجت الاسلام فاطمی نیا در مورد ماه مبارک رمضان است که در ادامه می‌خوانید.

عده‌ای از لغویون در مورد لغت «رمضان» می‌گویند در هر کلمه‌ای که حروف «ر م. ض» به کار رفته باشد، معنای حرارت از آن استفاده می‌شود.

حال باید بررسی شود رابطه ماه رمضان و معنای حرارت چیست؟

یکی از احادیث شریفه این معنا را بیان می‌کند و می‌فرماید: «سمی رمضان رمضان لانه یحرق الذنوب» ماه رمضان، رمضان نامیده شد چرا که گناهان را می‌سوزاند و آن را ازبین می‌برد.

از تمام لحظات این ماه مبارک باید استفاده کنیم ان شاءالله.

آنچه باید از ماه رمضان حاصل شود، تقواست. این گونه نباشیم که فقط در ماه رمضان اطاعت خدا را بکنیم و در غیر آن ترک طاعت کنیم!

بعضی فقط در ماه رمضان نماز می‌خوانند، خوش اخلاق هستند، دل نمی‌شکنند! یا مثلا فقط در این ماه با حجاب مناسب هستند!

عزیزان من قرآن که فرمود: «کتب علیکم الصیام» برای این است که در این ماه ملکه تقوا برایمان حاصل شود، نه اینکه فقط یک ماه رمضان عبادت کنیم و مابقی ایام را به حال خودمان باشیم!

در ماه رمضان خیلی مراقب باشیم. دراین ماه باید پرواز کنیم؛ نورانیت کسب کنیم.

اگر کسی نورانیتی در این ماه کسب کند و آن را به ماه رمضان دیگر برساند، عاقبت به خیر می‌شود! این طور نباشیم که بعد از ماه رمضان عبادت و طاعت را تعطیل کنیم! نور‌های کسب شده را بعد از ماه رمضان حفظ کنید.

سعی کنید تا می‌توانید نور‌های کسب شده در این ماه را با گناه نکردن حفظ کنید. اولیاء الله که به آن مقامات عالیه رسیدند در اثر حفظ همین انوار بود!

خدا شاهد است اگر ما این زبان را نگه داریم خیلی از مشکلات ما حل می‌شود. یادم هست زمانیکه نوجوان بودم، مرحوم پدرم به مسافرت رفته بود، از آن‌جا یک نامه به اهل بیت و خانواده خود نوشته بود.

یادم هست درآن نامه نوشته بودند، ماه مبارک رمضان اعمال زیادی دارد، امّا اگر چنان‌چه زبان خود را نگه دارید، افضل از همه اعمال خواهد بود. یک، ولی خدای راه رفته می‌گوید اگر در ماه رمضان زبان خود را نگه دارید افضل اعمال است!

سحر‌ها را از دست ندهید؛ ولو دو رکعت هم اگر می‌توانید نماز (نافله شب) بخوانید.

در این زمانه هم که به برکت موبایل و تلویزیون و... اکثر مردم تا نیمه شب مشغول و سرگرم هستند! سحر‌ها را ضایع نکنیم، اگر نماز مستحبی هم نخواندیم، حداقل ده مرتبه «یا ارحم الرّاحمین» بگوییم!

اگر آن را هم انجام ندادی اقلاً رو به قبله بنشین و بگو: «سبحان الله والحمدلله و لا اله الّا الله و الله اکبر»

اگر در چند سحر با جانت این جمله را بگویی، عالمت عوض می‌شود.

شب‌های ماه رمضان را به هدر ندهید، هر مقدار که حال داشتید از نماز شب را بخوانید.

نماز مستحبی از حضرت صادق علیه السلام نقل شده است که بعد از نصف شب چهار رکعت (دو تا نماز دو رکعتی) نماز خوانده شود و پس از آن به سجده رفته و صد مرتبه با تمام جان گفته شود «ما شاءالله» هر چه او بخواهد.

الله اکبر از این تعبیر بلند! در روایت است که خداوند به ملائکه می‌گوید چه چیزی به این بنده ام بدهم؟ ملائکه می‌گویند خداوندا ما عقلمان نمی‌رسد!


نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها