کد خبر: ۴۴۰۶۵
زمان انتشار: ۰۰:۰۱     ۱۸ اسفند ۱۳۹۰
روند اخراج اعضای گروهک تروريستي منافقین از عراق به مراحل نهایی نزدیک می شود و سرکرده اين گروهك تروريستي به دنبال راه حلهای جایگزین می گردد فارغ از این که دولت عراق مصمم به اخراج آنها با رعایت اصول انسانی است تا با همکاری سازمان ملل محل مناسبی برای این گروهک تعیین کند.

به گزارش حوزه سياست خارجي باشگاه خبرنگاران ، به نقل از انجمن دفاع از قربانيان تروريسم در خاورميانه گروهک تروريستي منافقین رفتن به بیابانها را به ماندن در ترانزیت لیبرتی با ادعای تقبل تمام هزینه ها ترجیح می دهد. البته قبل از طرح این مسئله اعتراضات از پیش سازماندهی شده ای را مطرح کردند و با بهانه جویی ها سعی در به تعویق انداختن خروجشان از اردوگاه اشرف داشتند. 

تصمیم مریم رجوی برای رفتن به مرزهای اردن را نباید یک تصمیم آنی و زودگذر تلقی نمود، این تصمیم نیز ممکن است با قصد و نیت خاصی برای ایجاد هرگونه خلل در جابجایی و خروج از عراق باید ارزیابی کرد.

اين تصور وجود داردكه آیا گروهک تروريستي منافقین بیابان با شرایط سخت را به ترانزیت آماده و مهیا ترجیح می دهد؟

ولی آنچه مد نظر گروهك تروريستي منافقين است ماندن در عراق به هر قیمتي است. حال چه در داخل خاک عراق یا نزدیک ترین نقطه به این کشور باشد.

این جابجایی تا حدودی به نفع گروهک منافقین هرچند اجباری است، ولی در عوض اجازه نظارت به هیچ گروه بین المللی و حتی نیروهای عراقی را نیز نمی دهد.

مریم رجوی در خصوص ماندن در ترانزیت لیبرتی دو خواسته از آمریکا داشت، یکی این که دوربینی که رفتار آنها را در کمپ نظارت و تحت کنترل داشته باشد، برداشته شود و ديگر آنكه هیچ نیروی عراقی در کمپ وجود نداشته باشد.

پس این که سرکرده منافقین می خواهد در اردوگاهی با امکانات خود در مرزهای اردن بماند و سپس پس از مدتی به کشور دیگری برود و این مقوله را به شرایط اردوگاه لیبرتی با امکانات کامل ترجیح می دهد، جای بسی تامل دارد.

در حالی که گروهک تروريستي منافقين ادعا داشتند پادگان اشرف قبلا به صورت یک بیابان بوده و آنها با صرف هزینه توانسته اند آن را به یک شهر امروزی مبدل کنند و خواهان هزینه های صرف شده در این زمینه شدند.

پس چگونه ممکن است ضمن یک اقامت کوتاه مدتی در مرزهای اردن با صرف چنین هزینه های هنگفتی بدون کوچکترین چشمداشتی آنجا را ترک کنند. بی شک پشت پرده این اهداف چیز دیگری است که جنبه حیاتی و استراتژیک دارد.

سران گروهك تروريستي منافقين حتی با صرف هزینه های سنگین نیز کاری از پیش نخواهند برد و نمی توانند گروهک از هم پاشیده خود را مجددا بازسازی کنند

 ولی در هر صورت دولت عراق با جدیت پیگیر اخراج این گروهک تروریستی از خاک کشورشان است. به خصوص که اسناد و مدارکی به تازگی کشف شده که حکایت از جنایات گسترده تر آنها دارد و در این زمینه به افشاگری در مورد نقش گروهك تروريستي منافقين در سرکوب انتفاضه شعبانیه شیعیان می پردازد.

لازم به ذکر است که خروج گروهک تروريستي منافقین طبق توافق نامه و استانداردهای بین المللی صورت گرفته است

 گروهک منافقین علاوه بر جنایات زیادی که علیه ملت ایران، اقدامات و جنایات تروریستی گسترده ای نیز علیه مردم عراق چه در زمان دیکتاتور رژیم بعث و چه در زمان اشغال عراق توسط نیروهای آمریکایی در سال 2003 انجام داده اند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۰:۰۶ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۰
۵
۰
خدا منو ببخشه ! ولی بنظرمن باید اردوگاه مخوف اشرف را با تمام ساکنین ان منهدم کرد تا ریشه ان خشک شود هم ملت راحت شوند وهم خودشان .
پاسخ
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۲۱:۳۴ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۰
تایید
جدیدترین اخبار پربازدید ها