از سوی دیگر، فعالیت دشمنان کشور در شبکه تلگرام باعث ایجاد فضایی پر شایعه شده که نمونه آن را در چند ماه گذشته مشاهده کردیم. بنابر این گزارش امروز نفوذ شبکه تلگرام در بین ایرانیان گسترده شده و این شبکه در قبال تهدیدات اجتماعی و امنیتی ممکن است برای جامعه ما رخ دهد پاسخگو نیست و امروز همه به این همیت رسیده ایم که باید از شبکه های پیام رسان داخلی استفاده کرد اما باتوجه به حواشی پیام رسان های داخلی این موضوع ممکن است با چالش های روبرو شود.
بر همین اساس، صبح امروز چهارشنبه، پایگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای (KHAMENEI.IR) نیز اعلام کرد که "در راستای پاسداشت منافع ملّی و برای رفع انحصار از پیامرسان تلگرام، فعالیت خود را در این پیامرسان، از این لحظه متوقف میکند.
این اقدام KHAMENEI.IR که پیش از شروع برنامهی رسمی نهادهای کشور در توقف استفاده از تلگرام انجام میشود، برای حمایت از پیامرسانهای داخلی و رفع انحصار فضای مجازی از پیامرسانهای غیرایرانی است.
* خروج جهانگیری از تلگرام
ساعتی پس از این موضوع، معاون اول رییس جمهور فعالیت کانال تلگرامی خود را متوقف کرد.
*خروج مجلس خبرگان رهبری از تلگرام
همچنین پس از این موضوع، در راستای احترام به قوانین کشور، کانال اطلاع رسانی مجلس خبرگان رهبری از امروز فعالیتهای خود را متوقف کرد.
در آخرین مطلب منتشرشده در این کانال آورده شده که ادامه فعالیتهای این کانال، در پیام رسانهای داخلی اعم از سروش، آی گپ و ایتا پیگیری خواهد شد.
خروج شورای نگهبان از تلگرام
روابط عمومی شورای نگهبان اعلام کرد: در راستای پاسداشت منافع ملی و حمایت از تولید داخلی، شورای نگهبان فعالیت خود را در تلگرام متوقف کرد. از این پس اخبار شورای نگهبان را در پیام رسان های داخلی از جمله سروش، ایتا و آی گپ دنبال کنید.
واعظی هم با تگرام خداحافظی کرد
محمود واعظی رییس دفتر رییسجمهوری با انتشار پیامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام، نوشت: «با توجه به تصمیم هیات محترم دولت و لزوم رفع انحصار از پیامرسانهای خارجی، اینجانب از این پس در پیامرسان تلگرام حضور نخواهم داشت و از پیامرسانهای گپ و ویسپی استفاده خواهم کرد».
این اقدام مسئولین در واقع گامی برای تحقق شعار امسال بود و همچنین حمایت از پیام رسان های داخلی است که می تواند مردم را به انجام این کار تشویق نماید.